14 dagen Challenge!

In 14 dagen meer energie, een fitter lijf en weer liefde voor jezelf!

In deze challenge help ik jou op weg om de eerste stap te zetten in meer energie, een sterker lijf en misschien wel een aantal kilo minder.

Ik meld me aan!

Jij verdient een sterk en weerbaar lichaam en even alle aandacht voor jezelf!

Goed voor jezelf zorgen is ontzettend belangrijk, en dat weet jij ook wel! Maar het schiet er soms bij in. En misschien zelfs wel iets te vaak.  Het word ons ook niet makkelijk gemaakt in deze maatschappij waarin alles gehaast en snel moet. We hebben veel ballen hoog te houden.  Het bracht mij op het idee om een challenge te starten van  2 weken. Zodat jij kan gaan ervaren en hoe twee weken goed voor jezelf zorgen zo ontzettend veel gaat doen voor je gemoedstoestand, je energie niveau en je slaap. En misschien zelfs wel je gewicht. Want anders eten en wat meer bewegen heeft als bijkomend voordeel ook dat je in gewicht gaat afvallen *.  In deze twee weken ga je ook ervaren dat het allemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Gezond eten is niet moeilijk, en wat tijd vrij maken voor wat beweging of rust is ook echt wel haalbaar. En je zal ook gaan ervaren dat je juist veel meer energie gaat krijgen om al het andere te doen. Mijn ervaring is, en dat wil ik jou ook gaan helpen te ervaren, dat het in het begin wat tijd kost, maar het gaat je zoveel meer opleveren onderaan de streep! Want met al die energie en dat sterke lijf kun je veel makkelijker al die ballen hoog houden. En ik leer je ook meteen hoe belangrijk het is om soms even niks te doen en even aan jezelf te denken. En dat dat ook oké is.

*Wanneer afvallen echt niet lukt kan het zijn dat je een innerlijke pijn hebt die jou belemmert om af te vallen (Dan is mijn Goddess Traject wellicht meer iets voor jou, waarin we ook werken aan al je innnerlijke pijn, trauma’s, negatieve ervaringen.

Het is tijd voor jou: om de liefde weer aan jezelf te geven, want jij bent het meer dan waard.

Tijdens deze challenge ga je aan de slag met gezonde en natuurlijke voeding. We zetten de eerste stap naar een stevige basis en een sterk weerbaar lichaam door 14 dagen gezonde, onbewerkte voeding te eten. Als je je energieniveau, huid, taille omvang en algehele gezondheid blijvend wilt verbeteren is voeding echt het allerbelangrijkste om mee te beginnen!
Deze challenge helpt je niet alleen energieker te worden, het verbetert je spijsvertering, darmconditie, je algehele weerstand, en het geeft je de kracht, energie, het moed en het inzicht wat je nodig hebt om het door te zetten na die 14 dagen.
Tijdens deze challenge eet je veel groente en fruit. Ga je dagelijks een wandeling doen of een andere vorm van bewegen die bij jou past. Want door te bewegen zet je de energie in beweging en kan je lichaam ook beter afvalstoffen afvoeren. Deze challenge geeft je een kickstart naar een gezonde basis.

Mijn missie is om jou weer in je kracht te zetten: vol energie en zelfvertrouwen zodat jij stralend door het leven gaat en al haar uitdagingen met gemak aankan. Maar bovenal: dat je het vertrouwen weer terugkrijgt in je lijf en gaat zien en ervaren dat jou lichaam een ontzettend krachtig zelfhelend vermogen heeft.

Binnen 14 dagen als Duracell konijntje door het leven gaan, het is echt mogelijk!

In de huidige maatschappij word het ons ontzettend lastig gemaakt om goed voor onszelf te zorgen.  Want we moeten door. Maar het kost zoveel energie om door te gaan met een lichaam dat aan het begin van de dag al start met een energie achterstand. Dat vermoeide en uitgeputte lijf voelt als een zware rugzak terwijl je het liefst een klein en licht handtasje zou willen zijn.
Het valt ook niet mee om goed voor jezelf te zorgen als je moe bent. Je lichaam wil het liefst op die bank hangen. Of die wekker nog 10 keer snoozen.
Maar als ik jou nou eens vertel dat het mogelijk is om als een Duracell konijntje door het leven te gaan. Dat die energie jou lichaam makkelijk allemaal kan aanmaken. Door simpelweg te veranderen wat er allemaal naar binnen gaat.  Het verschil zit hem in voeding die jou energie kost en voeding die jou energie geeft. Zo simpel kan het zijn. En dat ga ik jou leren in deze challenge.
Ik gun jou al die energie zodat jij iedere dag het leven kan gaan leven zonder beperkingen. Want dat is echt zo fijn!  Ik weet hoe het voelt om je ziek, zwak en ellendig te voelen. Ik ben daar ook geweest. En ik bruis van de energie nu.  Ik heb ervaren dat het mogelijk is en ook nog eens eenvoudig!!  Doe mee met de challenge, je zal geen spijt krijgen. Mijn enthousiasme en energie is aanstekelijk!

Ons lichaam geeft iedere dag signalen af waar ruimte is voor verbetering. We zijn alleen vergeten hoe we ernaar moeten luisteren en handelen. Ik help je jouw bewustwording te vergroten. 

Dit kun je van mij verwachten:

Ik geloof erin en heb ook zelf ervaren dat je je gezondheid kunt beinvloeden door aan de slag te gaan met je voedingspatroon en leefpatroon. En ik help je in deze challenge op weg naar een eerste stap van verandering.  Ik hoop je hierdoor te motiveren om door te gaan, zelf of met mijn hulp. Maar om te beginnen krijg je van mij in deze challenge:

Je krijgt van mij:

  • Live startgesprek: we gaan live met de groep in een sessie van ongeveer 30-45 minuten waarin ik mijn enthousiasme en energie met jou en de rest van de groep deel en informatie geef over de challenge en de inhoud. Je hebt ook de kans om je vragen te stellen.

  • Weekmenu’s : Je ontvangt van mij complete weekmenu’s voor de periode van de challenge met een boodschappenlijstje

  • beweeg en rust advies en motivatie: motivatie om te gaan bewegen, maar ook om te zorgen dat je rust neemt. Beide zijn belangrijk om afvalstoffen kwijt te raken en energie op te laden.

  • Energetische oefeningen: om je zelfhelende vermogen te stimuleren maar ook om je energie aan te zetten in de ochtend zodat je klaar bent voor de dag.

  • Dagelijkse inspiratiemail boordevol waardevolle tips

 

Word de beste versie van jezelf!

 In deze 14 daagse Challenge ga je ontdekken:

Wat je allemaal stapsgewijs kan doen om je gezondheid te verbeteren

Ga jij ervaren hoe het voelt als je dagelijks goed voor jezelf zorgt

Ga jij leren om gezonde maaltijden voor jezelf samen te stellen

Hoe je met energetische oefeningen je lichaam dagelijks een oppepper kan geven!

Ga je ontdekken dat je van klachten af gaat komen door anders te gaan eten en leven

Ga jij ontdekken hoe krachtig je zelfhelend vermogen is

Laat je voeding je medicijn zijn, en je medicijn je voeding.

Nog 1x op een rij, je ontvangt:

14 dagen inspiratie en motivatie

Live startgesprek met de groep deelnemers met ruimte voor vragen

Recepten en weekmenu's voor 14 dagen

Energetisch uitgetest met de biotensor welke supplementen eventueel nodig zijn voor jou

Praktische selfcare tips voor het leven

Energetische oefeningen die jou lichaam dagelijks een oppepper geven

Beweegadvies en rust advies en ook motivatie en een vriendelijke schop onder de kont indien wenselijk 🙂

Bewustwording van wat gezond voedsel allemaal voor je energie doet

Heel veel liefde, persoonlijke aandacht en toeweiding van mij ♥

Is de challenge iets voor mij?

Beantwoord de volgende vragen:

Ben je eraan toe om liefde aan jezelf te geven?
Wil jij goed in je vel zitten, vol zelfvertrouwen?
Wil jij een mooiere huid of een aantal kilo’s kwijt aan overgewicht?
Wil jij meer energie hebben om de uitdagingen van het leven aan te gaan?
Of ben je klaar met al die avonden jezelf uitgeblust op de bank te gooien? 

Indien je meer dan 2 vragen met JA beantwoord hebt én je bereidt bent om er voor te gaan, dan is dit online coachings traject bedoeld voor jou!

goddess traject, voel je stralend, energiek en zelfverzekerd

Goddess traject: Werken aan het totale plaatje?

Heb je  het gevoel dat je nog wat meer aan je voedingspatroon kan veranderen, of wil je daar 1-op- begeleiding bij hebben? Of loop je rond met wat grotere klachten en wil je daar gewoon gefocust aan werken? Dan is misschien het Goddess traject meer iets voor jou!

In mijn Goddess traject, het premium traject, help ik jou ook bewuster te eten en te leven. Je krijgt van mij recept inspiratie, voedingsadvies, suppletie uitgetest op jou lichaam. Leefstijl advies en inspiratie. Waar je dingen kan kopen, wel zo makkelijk en scheelt je een hoop tijd. En ik leer jou tricks zoals bijvoorbeeld etiketten leren lezen, vervangende producten zoeken. je eigen natuurlijke producten te maken. De basis zeg maar.

 

Ben jij er klaar voor om te stralen vol energie?

Investering in jouw gezondheid en welzijn:

€55,-

De challenge start iedere eerste maandag van de maand en duurt 14 dagen. We starten op maandag 5 augustus in een groep van maximaal 25 enthousiaste deelnemers. Wil jij erbij zijn? Geef je dan snel op!

Ben jij klaar voor jou transformatie?