Wil jij meer energie en stralend door het leven gaan?

Wil je graag gezonde gewoontes doorvoeren maar weet je niet waar je moet beginnen. Boek een consult of traject en ik help je op weg!

 

Ja, ik plan graag een gratis kennismakingsgesprek

Coaching: ik begeleid jou om weer stralend door het leven te gaan!

Wil je graag meer energie? Je gezondheidsklachten aanpakken en stralend door het leven gaan?
Wil je graag gezonde gewoontes doorvoeren maar weet je niet waar je moet beginnen?
Heb je alles al geprobeerd om af te vallen of meer energie te krijgen maar niks helpt?
Laat mij je helpen! Ik werk met jou samen om een op maat gemaakt voeding en leefstijl plan samen te stellen. Een plan die past bij jou manier van leven. Waarbij er rekening word gehouden met jou wensen. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden en bijbehorende tarieven.
Ik bied ook losse sessies aan, of een eenmalig consult. Voor als je een bepaalde vraag hebt die je graag beantwoord. Een kort telefonisch consult met gericht persoonlijk advies. Alle kennis die je nodig hebt om snel weer verder te kunnen!

We kunnen in overleg bekijken waar jou behoefte naar uitgaat.

Voor je lichaam zorgen is een investering, je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is…

Hoe ziet een consult of traject eruit?

Door middel van een uitgebreid vraaggesprek (anamnese) tijdens het eerste consult wordt gekeken naar o.a. de voorkomende klachten, de medische historie en de voedingsgewoonten. Ik stuur je vooraf aan dit gesprek een formulier toe met een aantal vragen zodat ik me kan voorbereiden op het gesprek. Dit is nodig voor mij om een totaalbeeld te krijgen van de fysieke en geestelijke belasting en mogelijke verstoringen.
De tijdsduur van het 1ste consult is ongeveer 1,5 uur.
Door middel van de EMB bloedtest kan ik eenvoudig een totaalbeeld krijgen van je lichamelijke conditie. Zo sporen we eenvoudig blokkades op in de energiestroom van het lichaam en krijg ik inzicht in intoleranties, mineralen, vitamines tekorten en kan er een diagnose worden gesteld naar de oorzaak van de klachten.

Aan de hand van de anamnese en de geteste resultaten wordt voor u een op maat gemaakt behandelplan opgesteld.
Dit kan bestaan uit voedingsadvies, beweeg/ rustadvies en bijbehorende voedingssupplementen of kruiden die het lichaam kunnen herstellen en zo weer in balans brengen.

Het behandelplan heeft als doel het zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren. De kracht van de orthomoleculaire therapie met de EMB bloedtest is dat er een uniek behandelplan wordt opgesteld.  Ieder mens is namelijk uniek!
Wanneer je ervoor kiest om een traject met me aan te gaan dan kom je na 4 tot 6 weken terug voor controle en zal de behandeling weer op maat aangepast worden. We bespreken nog een aantal verbeterpunten en plannen de volgende afspraak in. Ik begeleid jou gedurende 3 maanden op weg naar de beste versie van jezelf!

Een herhaalconsult duurt 1 tot anderhalf uur.
Indien nodig zal ik te allen tijde doorverwijzen naar een (huis)arts of een andere discipline zoals Manuele Therapie, Chiropractie, homeopaat etc.

High vibes, high energy

Tarieven

Ik houd van transparantie. Daarom hierbij een zo helder mogelijk overzicht van wat je van mij kan verwachten
én welk bedrag je investeert in jou gezondheid! Ik bied jou drie mogelijkheden, een consult. Telefonisch of bij mij in de praktijk. Voor een vraag waar je antwoord op wenst, een steuntje in de rug of wat advies nodig hebt.
Daarnaast bied ik een traject waar ik je persoonlijk begeleid gedurende een periode. En de EMB bloedtest met voeding en leefstijl advies waarmee je zelf aan de slag kunt gaan.