Wil jij meer energie en stralend door het leven gaan?

Wil je graag meer energie en stralend door het leven gaan?  Ik help jou om weer in balans te komen, gezondere keuzes te maken en gezondheidsklachten te verhelpen.  Plan een afspraak met me in of boek een consult of traject en we gaan samen met jou gezondheid aan de slag!

 

Ja, ik plan graag een gratis kennismakingsgesprek

Coaching: ik begeleid jou om weer stralend door het leven te gaan!

Wil je graag meer energie? Je gezondheidsklachten aanpakken en stralend door het leven gaan?
Wil je graag gezonde gewoontes doorvoeren maar weet je niet waar je moet beginnen? Zie je door de bomen het bos niet meer?
Heb je alles al geprobeerd om af te vallen of meer energie te krijgen maar niks helpt?
Laat mij je helpen! Ik werk met jou samen om een op maat gemaakt voeding en leefstijl plan samen te stellen. Een plan die past bij jou manier van leven. Waarbij er rekening word gehouden met jou wensen. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden en bijbehorende tarieven.
Ik bied ook losse sessies aan, of een eenmalig consult. Voor als je een bepaalde vraag hebt die je graag beantwoord. Een kort telefonisch consult met gericht persoonlijk advies. Alle kennis die je nodig hebt om snel weer verder te kunnen!

We kunnen in overleg bekijken waar jou behoefte naar uitgaat.

Voor je lichaam zorgen is een investering, je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is…

Hoe ziet een consult of traject eruit?

Door middel van een uitgebreid vraaggesprek (anamnese) tijdens het eerste consult wordt gekeken naar o.a. de voorkomende klachten, de medische historie en de voedingsgewoonten. Ik stuur je vooraf aan dit gesprek een formulier toe met een aantal vragen zodat ik me kan voorbereiden op het gesprek. Dit is nodig voor mij om een totaalbeeld te krijgen van de fysieke en geestelijke belasting en mogelijke verstoringen. De tijdsduur van het 1ste consult is ongeveer 1,5 uur.

Aan de hand van de anamnese stel ik een advies en behandelplan op die we gezamenlijk bespreken.  Dit kan bestaan uit voedingsadvies, beweeg/ rustadvies en bijbehorende voedingssupplementen of kruiden die het lichaam kunnen herstellen en zo weer in balans brengen. En ook gebruik ik uit de kinesiologie spiertesten om onbalansen in het energetische systeem op te sporen en het herstellen. Het behandelplan heeft als doel het zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren.

In mijn consults krijg je advies over wat gezonde voeding is, welke producten je beter kunt laten staan en waarom. Ik vind het belangrijk dat mensen leren begrijpen wat gezonde voeding nou werkelijk is. Tegenwoordig worden we op TV en reclame alleen maar verward gemaakt, iedereen verteld weer een ander verhaal.  Ik help jou begrijpen hoe het nou werkelijk zit. Daarnaast ontvang je van mij lekkere gezonde recepten om thuis te maken, een weekmenu en een lijst met voedingsmiddelen die geschikt zijn om te kopen zodat je snel op weg bent in de winkels.

Ik bied meerdere pakketten aan die in overleg met elkaar altijd kunnen worden aangepast naar wens. Ook is het mogelijk om het totaalbedrag in delen te betalen tijdens de meerdere consults (EMB test uitgezonderd).

Wanneer je ervoor kiest om een traject met me aan te gaan dan kom je naar behoefte iedere 4 tot 6 weken terug voor een gesprek en zal de behandeling weer op maat aangepast worden. We bespreken nog een aantal verbeterpunten en plannen de volgende afspraak in. Ik begeleid jou op weg naar de beste versie van jezelf!

Een herhaalconsult duurt 1 tot anderhalf uur.
Indien nodig zal ik te allen tijde doorverwijzen naar een (huis)arts of een andere discipline zoals Manuele Therapie, Chiropractie, homeopaat etc.

 

High vibes, high energy

Tarieven

Ik houd van transparantie. Daarom hierbij een zo helder mogelijk overzicht van wat je van mij kan verwachten
én welk bedrag je investeert in jou gezondheid! Ik bied jou drie mogelijkheden, wil je een op maat pakket informeer dan naar de mogelijkheden. Je bent welkom in mijn praktijk in Amstelhoek, maar ik werk ook telefonisch of via Zoom. Los consult: Voor een vraag waar je antwoord op wenst, wat advies nodig hebt of liever per keer betaalt.
Daarnaast bied ik een traject aan waarbij ik je persoonlijk begeleid gedurende een periode. Ook werk ik met de EMB bloedtest en geef ik Reiki behandelingen. De kinesiologie behandelingen zijn enkel fysiek te doen in mijn praktijk dus als je in de gelegenheid bent om naar me toe te komen dan kan ik direct met jou lichaam communiceren en onbalansen herstellen.

Ervaringen van clienten:

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Name