Gezondheidsklachten opsporen en gericht verhelpen?

Doe een EMB Bloedtest!

Ben jij  klaar met jou klachten? Wil jij stralend
en energiek door het leven gaan? Boek een EMB bloedtest
en zie hoe jou gezondheid ervoor staat.

 

 

Ja, ik bestel graag een EMB bloedtest met advies!

Wat is een EMB bloedtest?

Duidelijk inzicht in waar klachten vandaan komen..

In mijn praktijk werk ik veel met de EMB Bloedtest.  Deze bloedtest verschilt met het reguliere bloedonderzoek die je bij de huisarts kunt laten doen. Je bloed word ook onder een microscoop bekeken met het blote oog en holistisch via een bioresonantie apparaat.
De EMB bloedtest maakt het mogelijk om met een paar druppels bloed uit de vinger, of wat speeksel uit de binnenkant van de wang, uitgebreide informatie te krijgen over de toestand van het lichaam.  Voedingsstoffen tekorten, tekorten in vitaminen en mineralen maar ook voedingsintoleraties worden inzichtelijk.

Je krijgt inzicht in hormonale verstoringen, lichamelijke belastingen (zoals elektrosmog, geopathie, virussen, schimmels en bacterien), en inzicht in verstoringen in meridianen en zoveel meer.

Bloedtesten uit de reguliere zorg kunnen bloedarmoede, ijzertekort en bepaalde infecties aan het licht brengen.
Maar uit het bloed kan véél meer informatie gehaald worden! Met de EMB bloedtest word er op holistische manier energetische belastingen in het lichaam weergegeven door middel van bioresonantie.

Met deze uitgebreide bloedtest kan ik nog gerichter aan de slag met jou klachten!
Verderop lees je waarop getest word.

Hoe gaat het in zijn werk?

EMB zelf doen of bij mij in de praktijk laten doen..

Ik stuur jou de EMB bloedtest per post op zodat je hem bij je zelf kan afnemen. Of je kunt naar een prikpunt bij jou in de buurt gaan, daar kunnen ze een buisje bloed voor je afnemen.

Je kan er ook voor kiezen om naar mijn praktijk te komen, zodat ik de test bij jou kan afnemen.

Vervolgens word het monster dezelfde dag nog verstuurd naar het laboratorium, waar het onderzocht word. Aan de hand van de uitslag werk ik een adviesplan voor jou uit. Uit een EMB Bloedtest komt ongelofelijk veel informatie, zoveel informatie dat je een professioneel advies nodig hebt om ermee aan de slag te kunnen gaan. Of je kiest ervoor om zelf aan de slag te gaan met de uitslag. Heb je de discipline om dat plan zelfstandig uit te voeren? Boek dan een EMB bloedtest losse test.

 

High vibes, high energy

Tarieven

Wat kunnen we allemaal testen?

Vaak zijn klachten normaal geworden, en denk je dat bepaalde klachten gewoon bij je horen en vergeet je deze te benoemen.

Een EMB Bloedtest laat alles zien en geeft mij een compleet plaatje!

Heb je geen klachten? De EMB Bloedtest is ook een goede APK voor je lichaam om te kijken hoe je lichaam er voor staat.

De volgende waardes worden gemeten door middel van de EMB test:

  • Vitaminen en mineralen waarden, je krijgt inzicht in tekorten van vitamines en mineralen in het bloed.
  • Stress parameters, zoals mentale of emotionele stress en het effect daarvan op het systeem.
  • Acupuntuur meridianen: verstoringen in de energiebanen van het lichaam.
  • Pathogene belastingen in het lichaam zoals: bacteriële belasting, parasieten, schimmels, virussen en prionen.
  • Darmverstoringen, een verstoring in de darmwand of darmflora en eventueel schimmelbelasting, zoals candida Albicans of parasieten.
  • Energetische blokkades in het lichaam, waardoor het lichaam onnodige belasting/stress ervaart zoals:  zuur-base balans, elektrosmog, geopathie,  maagblokkade, fysieke belasting (een spier bijvoorbeeld), vaccinatiebelasting, tandheelkundige blokkades en nog veel meer.
  • Verstoringen in het lichaam zoals leptine resistentie, cortisol deficiëntie, insuline resistentie en nog veel meer.
  • Allergenen: het bloed word getest op energetische reacties op bijvoorbeeld soja, gluten, zuivel, tarwe enzovoort.

Je krijgt met de EMB bloedtest  een compleet overzicht van jouw bloedwaardes en zo kunnen we samen gericht gezondheidsklachten aanpakken.

Kies jij voor de EMB met persoonlijk plan dan begeleid ik jou gedurende 3 maanden en geef jou op maat gemaakt advies over voeding, supplementen en leefstijl.

Alleen een EMB test en daarna zelf aan de slag?

Wil jij graag een EMB bloedtest laten doen om meer inzichten te krijgen?
Uit een EMB Bloedtest komt ongelofelijk veel informatie, zoveel informatie dat je een professioneel advies nodig hebt om ermee aan de slag te kunnen gaan. Heb je de discipline om dat zelfstandig uit te zoeken? Dan kun je bij mij een losse EMB test inplannen. Je krijgt van mij de uitslag per mail toegestuurd.  Plus uitleg en een samenvatting van de bevindingen. Daarbij ook een supplementen advies en de mogelijkheid om die bij mij te bestellen met 10% korting.