EMB bloedtest: Snel inzicht in de herkomst van jou klacht!

Spoor lichamelijk verstoringen, tekorten en onbalansen op met de EMB bloedtest, zodat we deze gericht kunnen verhelpen!

 

 

 

Ja, ik bestel graag een EMB bloedtest!

Emb bloedtest

 • Heb jij altijd al een bloedonderzoek willen doen zodat je inzicht krijgt in de tekorten in vitamines en mineralen van jou lichaam?
 • Loop je al langere tijd met vage klachten maar weet je niet waardoor dit komt?
 • Ben je energieloos, vaak moe? slaap je slecht of heb je vaak buikpijn of hoofdpijn of last van bijvoorbeeld PMS of andere  klachten…?
 • Wil je inzicht in bepaalde intoleranties hebben zoals lactose, soja, gluten, tarwe?
 • Wil je een algehele energetische gezondheidscheck en inzicht krijgen in tekorten, verstoringen en belastingen?
 • Wil je het heft weer in eigen handen nemen en weten hoe je er lichamelijk voor staat?

Wat is een EMB bloedtest?

Duidelijk inzicht in waar klachten vandaan komen.

In mijn praktijk werk ik met de EMB Bloedtest.  Deze bloedtest verschilt met het reguliere bloedonderzoek die je bij de huisarts kunt laten doen. Je bloed word ook onder een microscoop bekeken met het blote oog en holistisch via een bioresonantie apparaat.
De EMB bloedtest maakt het mogelijk om met een paar druppels bloed uit de vinger, of wat speeksel uit de binnenkant van de wang, uitgebreide informatie te krijgen over de toestand van het lichaam.  Voedingsstoffen tekorten, tekorten in vitaminen en mineralen maar ook voedingsintoleraties worden inzichtelijk.

Je krijgt inzicht in hormonale verstoringen, lichamelijke belastingen (zoals elektrosmog, geopathie, virussen, schimmels en bacterien), en inzicht in verstoringen in meridianen en zoveel meer.

Bloedtesten uit de reguliere zorg kunnen bloedarmoede, ijzertekort en bepaalde infecties aan het licht brengen.
Maar uit het bloed kan véél meer informatie gehaald worden! Met de EMB bloedtest word er op holistische manier energetische belastingen in het lichaam weergegeven door middel van bioresonantie.

Met deze uitgebreide bloedtest kan ik nog gerichter aan de slag met jou klachten!

De kracht van de orthomoleculaire therapie met de EMB bloedtest is dat er een uniek behandelplan wordt opgesteld.  Ieder mens is namelijk uniek! Door middel van de EMB bloedtest kan ik eenvoudig een totaalbeeld krijgen van je lichamelijke conditie. Zo sporen we eenvoudig blokkades op in de energiestroom van het lichaam en krijg ik inzicht in intoleranties, mineralen, vitamines tekorten en kan er een diagnose worden gesteld naar de oorzaak van de klachten.
Verderop lees je waarop getest word.

Hoe gaat het in zijn werk:

Stap 1: Bloedtest aanvragen en afnemen

Er zijn drie opties mogelijk: Ik stuur jou de EMB bloedtest per post op zodat je hem zelf kan afnemen. Ik kan je daarin online begeleiden.Of je kunt naar een prikpunt bij jou in de buurt gaan, daar kunnen ze een buisje bloed voor je afnemen. Je kan er ook voor kiezen om naar mijn praktijk te komen, zodat ik de test bij jou kan afnemen.

Opsturen van de test kan van maandag tot donderdag voor 17:00 in de brievenbus.

Er zit een anamnese formulier bij die compleet ingevuld meegaat naar het lab. Ik heb deels waardes voor je ingevuld.

 

 

Stap 2:  De uitslag en bespreking

Het monster komt de volgende dag aan (via medische post) bij het laboratorium, waar het onderzocht word.  Dit kan 14 werkdagen duren. Wanneer de uitslag van het lab bekend is maak  ik een persoonlijk advies plan en deze ontvang je (1 dag voorafgaand aan het consult) via de mail. Deze bespreken we vervolgens.

Stap 3: Persoonlijk consult om uitslag door te nemen (fysiek of online)

Uit een EMB Bloedtest komt ongelofelijk veel informatie, zoveel informatie dat je een professioneel advies nodig hebt om ermee aan de slag te kunnen gaan. Daarom zit er bij de bloedtest een persoonlijk consult. Tijdens deze afspraak bespreken we je persoonlijke behandelplan, de koppeling naar de hulpvraag en is er de mogelijkheid tot het stellen van je persoonlijke vragen. Dit consult is online (maar kan ook fysiek) en zal zo’n 60 minuten in beslag nemen.

 

Bonus

Als bonus ontvang je van mij ook nog:

 •  Een recepten e-book boordevol gezonde recepten en tips en handvaten voor gezonde alternatieve producten (bijvoorbeeld glutenvrij of lactosevrij)
 •  uitleg van alle parameters van het bloed in een compleet verslag.
 • tips voor gezonde voeding en leefstijl gebaseerd op de thema’s uit het bloedonderzoek
 • een kortingscode voor 10% korting op de supplementen die uit het advies komen

Tarieven

Wat toont de EMB bloedtest aan:

Vaak zijn klachten normaal geworden, en denk je dat bepaalde klachten gewoon bij je horen en vergeet je deze te benoemen.

Een EMB Bloedtest laat alles zien en geeft mij een compleet plaatje van de gezondheid van het lichaam.

Heb je geen klachten? De EMB Bloedtest is ook een goede APK voor je lichaam om te kijken hoe je lichaam er voor staat.

Bloedtesten in de reguliere zorg kan bloedarmoede, ijzertekort en bepaalde infecties aan het licht brengen. Maar uit het bloed kan véél meer informatie gehaald worden! De embbloedtest kan naast de reguliere waardes ook energetische belastingen aantonen, en ook belastingen van bijvoorbeeld organen, pesticiden, straling etc. De volgende waardes worden gemeten door middel van de EMB test:

 • Vitaminen en mineralen waarden, je krijgt inzicht in tekorten van vitamines en mineralen in het bloed.
 • Stress parameters, zoals mentale of emotionele stress en het effect daarvan op het systeem.
 • Acupuntuur meridianen: verstoringen in de energiebanen van het lichaam.
 • Pathogene belastingen in het lichaam zoals: bacteriële belasting, parasieten, schimmels, virussen en prionen.
 • Darmverstoringen, een verstoring in de darmwand of darmflora en eventueel schimmelbelasting, zoals candida Albicans of parasieten.
 • Energetische blokkades in het lichaam, waardoor het lichaam onnodige belasting/stress ervaart zoals:  zuur-base balans, elektrosmog, geopathie,  maagblokkade, fysieke belasting (een spier bijvoorbeeld), vaccinatiebelasting, tandheelkundige blokkades en nog veel meer.
 • Verstoringen in het lichaam zoals leptine resistentie, cortisol deficiëntie, insuline resistentie en nog veel meer.
 • Intoleranties: het bloed word getest op energetische reacties op bijvoorbeeld soja, gluten, zuivel, tarwe enzovoort.
 • Tevens worden er reguliere waarden gemeten en geanalyseerd: Trombocyten (aantal bloedplaatjes), Rode bloedcellen (erytrocyten), Witte bloedcellen (leukocyten), Hemoglobine (Hb, ijzer)en Hematocriet (Ht), Mean Corpuscular Volume (MCV)en Concentration (MCHC etc.

Je krijgt met de EMB bloedtest  een compleet overzicht van jouw bloedwaardes en zo kunnen we samen gericht gezondheidsklachten aanpakken. De bloedtest word niet vergoed door de zorgverzekaar.

 

Ervaringen van EMB test

De Embtest heeft mij zoveel inzicht gegeven in de gezondheidsklachten van mijn dochter en waar haar gevoeligheid ligt. Sinds ze de suppletie volgt en de voedingsadviezen en ook wat meer rust pakt is ze veel energieker en heeft ze weer zin in het leven. Bedankt voor alle inzichten en je heldere uitleg. En de fijne recepten niet te vergeten!

Sandra

Al jaren heb ik last van acné. Geen idee dat ik niet tegen lactose kon. Ik had verder geen last namelijk als ik het at. Maar sinds ik dat inzicht uit de embtest heb gehad en ook met jou adviezen aan de slag ben gegaan is mijn huid zo goed als schoon geworden in nog geen 3 maanden tijd. Dankjewel!

Inge

Embtest voor huidige clienten in een traject of consult

Uit een EMB Bloedtest komt ongelofelijk veel informatie, zoveel informatie dat je een professioneel advies nodig hebt om ermee aan de slag te kunnen gaan. Daarom bied ik de embtest altijd aan met een adviesgesprek, zodat je zo effectief mogelijk met de uitslag aan de slag kan. Ben je al klant bij mij, in een traject of consult dan kun je bij mij een losse EMB test afnemen indien je totaalplaatje van je gezondheid wil hebben.

Disclaimer EMB test
De adviezen die gegeven worden hebben een energetische en of holistische insteek.
De waarden in de test kunnen niet 1 op 1 vergeleken worden met een reguliere bloedtest. Dus er kan regulier een normaalwaarde zijn van B12 terwijl deze test een deficiëntie aangeeft.
EMB test doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandelingen uitsluitend met instemming van de cliënt. Deze vervangen echter niet de diagnostiek, verpleging en verzorging van de reguliere gezondheidszorg. Metingen, vaststellingen, onderzoek en behandeling met behulp van de EMB test valt onder de categorie ‘natuurgerichte geneeswijzen.”