EMB bloed test

Gezondheidsklachten opsporen en gericht verhelpen!

Wil jij snel inzicht hebben in jou lichamelijke verstoringen en onbalansen? En een op maat gemaakt advies ontvangen met verbeterpunten!

Bestel een EMB bloedtest en zie hoe jou gezondheid ervoor staat.

 

 

Ja, ik bestel graag een EMB bloedtest met advies!

Wat is een EMB bloedtest?

Duidelijk inzicht in waar klachten vandaan komen.

In mijn praktijk werk ik met de EMB Bloedtest.  Deze bloedtest verschilt met het reguliere bloedonderzoek die je bij de huisarts kunt laten doen. Je bloed word ook onder een microscoop bekeken met het blote oog en holistisch via een bioresonantie apparaat.
De EMB bloedtest maakt het mogelijk om met een paar druppels bloed uit de vinger, of wat speeksel uit de binnenkant van de wang, uitgebreide informatie te krijgen over de toestand van het lichaam.  Voedingsstoffen tekorten, tekorten in vitaminen en mineralen maar ook voedingsintoleraties worden inzichtelijk.

Je krijgt inzicht in hormonale verstoringen, lichamelijke belastingen (zoals elektrosmog, geopathie, virussen, schimmels en bacterien), en inzicht in verstoringen in meridianen en zoveel meer.

Bloedtesten uit de reguliere zorg kunnen bloedarmoede, ijzertekort en bepaalde infecties aan het licht brengen.
Maar uit het bloed kan véél meer informatie gehaald worden! Met de EMB bloedtest word er op holistische manier energetische belastingen in het lichaam weergegeven door middel van bioresonantie.

Met deze uitgebreide bloedtest kan ik nog gerichter aan de slag met jou klachten!

De kracht van de orthomoleculaire therapie met de EMB bloedtest is dat er een uniek behandelplan wordt opgesteld.  Ieder mens is namelijk uniek! Door middel van de EMB bloedtest kan ik eenvoudig een totaalbeeld krijgen van je lichamelijke conditie. Zo sporen we eenvoudig blokkades op in de energiestroom van het lichaam en krijg ik inzicht in intoleranties, mineralen, vitamines tekorten en kan er een diagnose worden gesteld naar de oorzaak van de klachten.
Verderop lees je waarop getest word.

Hoe gaat het in zijn werk:

EMB zelf doen of bij mij in de praktijk laten doen..

Ik stuur jou de EMB bloedtest per post op zodat je hem bij je zelf kan afnemen. Of je kunt naar een prikpunt bij jou in de buurt gaan, daar kunnen ze een buisje bloed voor je afnemen.

Je kan er ook voor kiezen om naar mijn praktijk te komen, zodat ik de test bij jou kan afnemen.

Vervolgens word het monster dezelfde dag nog verstuurd naar het laboratorium, waar het onderzocht word. Aan de hand van de uitslag werk ik een adviesplan voor jou uit. Uit een EMB Bloedtest komt ongelofelijk veel informatie, zoveel informatie dat je een professioneel advies nodig hebt om ermee aan de slag te kunnen gaan.

 

Tarieven

Wat kunnen we allemaal testen:

Vaak zijn klachten normaal geworden, en denk je dat bepaalde klachten gewoon bij je horen en vergeet je deze te benoemen.

Een EMB Bloedtest laat alles zien en geeft mij een compleet plaatje!

Heb je geen klachten? De EMB Bloedtest is ook een goede APK voor je lichaam om te kijken hoe je lichaam er voor staat.

De volgende waardes worden gemeten door middel van de EMB test:

  • Vitaminen en mineralen waarden, je krijgt inzicht in tekorten van vitamines en mineralen in het bloed.
  • Stress parameters, zoals mentale of emotionele stress en het effect daarvan op het systeem.
  • Acupuntuur meridianen: verstoringen in de energiebanen van het lichaam.
  • Pathogene belastingen in het lichaam zoals: bacteriële belasting, parasieten, schimmels, virussen en prionen.
  • Darmverstoringen, een verstoring in de darmwand of darmflora en eventueel schimmelbelasting, zoals candida Albicans of parasieten.
  • Energetische blokkades in het lichaam, waardoor het lichaam onnodige belasting/stress ervaart zoals:  zuur-base balans, elektrosmog, geopathie,  maagblokkade, fysieke belasting (een spier bijvoorbeeld), vaccinatiebelasting, tandheelkundige blokkades en nog veel meer.
  • Verstoringen in het lichaam zoals leptine resistentie, cortisol deficiëntie, insuline resistentie en nog veel meer.
  • Allergenen: het bloed word getest op energetische reacties op bijvoorbeeld soja, gluten, zuivel, tarwe enzovoort.

Je krijgt met de EMB bloedtest  een compleet overzicht van jouw bloedwaardes en zo kunnen we samen gericht gezondheidsklachten aanpakken.

 

Ervaringen van EMB test

De Embtest heeft mij zoveel inzicht gegeven in de gezondheidsklachten van mijn dochter en waar haar gevoeligheid ligt. Sinds ze de suppletie volgt en de voedingsadviezen en ook wat meer rust pakt is ze veel energieker en heeft ze weer zin in het leven. Bedankt voor alle inzichten en je heldere uitleg. En de fijne recepten niet te vergeten!

Sandra

Embtest voor huidige clienten in een traject of consult

Uit een EMB Bloedtest komt ongelofelijk veel informatie, zoveel informatie dat je een professioneel advies nodig hebt om ermee aan de slag te kunnen gaan. Daarom bied ik de embtest altijd aan met een adviesgesprek, zodat je zo effectief mogelijk met de uitslag aan de slag kan. Ben je al klant bij mij, in een traject of consult dan kun je bij mij een losse EMB test afnemen indien je totaalplaatje van je gezondheid wil hebben.

Disclaimer EMB test
De adviezen die gegeven worden hebben een energetische en of holistische insteek.
De waarden in de test kunnen niet 1 op 1 vergeleken worden met een reguliere bloedtest. Dus er kan regulier een normaalwaarde zijn van B12 terwijl deze test een deficiëntie aangeeft.
EMB test doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandelingen uitsluitend met instemming van de cliënt. Deze vervangen echter niet de diagnostiek, verpleging en verzorging van de reguliere gezondheidszorg. Metingen, vaststellingen, onderzoek en behandeling met behulp van de EMB test valt onder de categorie ‘natuurgerichte geneeswijzen.”