Goddess mini traject

Voel je energiek, krachtig en zelfverzekerd!

Dit programma is voor jou bedoeld als je al heel bewust eet en leeft maar voelt dat er nog thema’s bij jou spelen die geheeld mogen worden. Of je hebt ondanks je gezonde leefstijl toch nog (af en toe) last van bepaalde klachten.

Ik wil graag eerst even kennismaken!

Jij verdient een klachtenvrij en ontspannen lichaam & volop zelfvertrouwen want je doet al zo hard je best ervoor!

Je leeft al ontzettend bewust en je eet gezond. Je hebt misschien zelfs rigoreus je voedingspatroon omgegooid: je eet bijvoorbeeld geen geraffineerde suikers,  gepasteuriseerde melk, of brood. Je sport vaak of mediteert en werkt aan je mindset.

En nog heb je soms weer last van die eczeem op je armen. Of acné in je gezicht. Of die hoofdpijn die soms weer oplaait. Je snapt er werkelijk niks van.

En dat frusteert je dan ook meteen. Want je bent al zo goed bezig. Je hebt het gevoel dat je iets mis nog. En dat klopt! Want emoties, trauma’s, conflicten en pijnen die slaan zich op in je lichaam. En soms worden die weer getriggerd.

Je hebt dingen meegemaakt in het verleden zoals wij allen. En je hebt spanningen, en vaak ga je confrontaties of nieuwe spannende dingen uit de weg. Of je lichaam werkt je tegen door pijntjes her en der.Je zou nu toch echt van de laatste klachten af willen komen.

Ik heb deze reis gemaakt! Ik leefde al jaren zo ontzettend gezond en bewust. Ik lette ontzettend op mijn voeding. En slikte een berg aan supplementen. Als ik weer eens las ergens dat dit potje kruiden mij van mijn klachten af ging helpen dan kocht ik het meteen. Maar het hielp allemaal niet, niet echt althans. Die acné bleef soms alsnog terugkomen. En die koude vingers (syndroom van Raynaud) ook, hoeveel koude ijsbaden ik ook nam.

Ik vond pas werkelijke heling toen ik achter de emoties, pijn en trauma’s ging kijken waar ik onder leed. Via de germaanse geneeswijze waar ik mee werk in mijn praktijk kon ik vanuit de klacht kijken en het orgaan welk thema daar onder zat. En die ook helen met de energetische therapie waar ik mee werk in mijn praktijk.

 

   

  Alles is energie, onze cellen slaan alles op positief en negatief!

  Wanneer je je beseft dat alles energie is en dat onze cellen ook bestaan uit energie dan ga je beseffen dat de gedachtes die je hebt of de pijnen die je hebt ervaren in je leven ook ergens zich kunnen gaan vastzetten. Dat geld niet voor iedere pijn natuurlijk. Het gaat om de pijnen, de trauma’s die voor jou het heftigst zijn geweest. Waar jij compleet van ontdaan, verdrietig of geschrokken van bent geweest. Die jou werkelijkheid hebben doen veranderen. Maar ook die niet doorvoeld zijn en niet zijn opgeruimd uit het lichaam. Dat is iets wat ons niet is geleerd ook in deze maatschappij. Opstaan en weer doorgaan. Die tranen slikten we weg. Die woede mochten we niet laten zien. Emotie betekent letterlijk energie in motion, energie in beweging. Een emotie duurt ongeveer 90 seconden als we hem helemaal mogen doorstaan. De stress uit ons systeem mogen schreeuwen of huilen of trillen van angst.  Wanneer we dat niet doen slaat het op in het lijf.

  Wanneer we niet zijn getroost, wanneer we alles alleen moesten doen. Wanneer we vroeger zoveel zijn gepest waardoor we het verhaal zijn gaan geloven. Wanneer we verlaten zijn door een ouder.  Zoveel dingen die zijn gebeurd en veel daarvan in onze jeugd.
  Het is tijd om de bezem te halen door die oude energie die ons niet meer dient nu.

  Gratis kennismakingsgesprek

  Wil je graag eerst even kennismaken voordat je met mij in dit traject stapt? Dat snap ik heel goed. Als we  met elkaar gaan samenwerken, dan is het niet anders dan logisch dat je eerst even wilt aanvoelen of wij wel een match zijn. Vertrouwen en veiligheid staan tijdens mijn begeleiding centraal. En het is voor mij essentieel dat jij je thuis voelt bij mij en mijn werkwijze. 

  Vraag hier een gratis kennismakingsgesprek aan

  Mijn missie is om jou weer in je kracht te zetten: vol energie en zelfvertrouwen zodat jij stralend door het leven gaat en al haar uitdagingen met gemak aankan. Maar bovenal: dat je het vertrouwen weer terugkrijgt in je lijf en gaat zien en ervaren dat jou lichaam een ontzettend krachtig zelfhelend vermogen heeft.

  Liefde kun je pas geven als je het eerst aan jezelf geeft. Vervolgens kun je het aan anderen geven.

  In de huidige maatschappij word het ons ontzettend lastig gemaakt om goed voor onszelf te zorgen.  Want we moeten door. Maar het kost zoveel energie om door te gaan met al die spanningen die je nog bij je draagt. Het voelt als een zware rugzak terwijl je het liefst een klein en licht handtasje bij je draagt.

  De ene dag heb je energie voor tien en dan gebeurd er weer iets waar je ontzettend veel spanning van krijgt en je nek zit weer vast. Of je hoofd doet weer pijn. En je beland weer energieloos op de bank.

  Die klachten zijn allemaal tekens die je lichaam jou geeft om aan te geven dat er iets aan de hand is. Dat het tijd is voor veranderen.

  En dat gun ik jou ook! De energie die je uitzendt is de energie die je aantrekt. En als je ontspannend en vol energie iedere dag het leven kan doorstaan dan is het echt zo fijn!

  En het mooiste is nog alles wat je bij jezelf heelt, heel je ook in je familielijn. Bij je kinderen, ouders etc. Want pijn reist door vaak generaties heen. Jou cellen geef je weer door aan je kinderen. En jij hebt de cellen van je moeder, vader en grootouders en ook hun pijnen overgedragen gekregen.

  Ons lichaam geeft ons pijn en klachten als signalen. Wanneer we naar die signalen luisteren en ze vertalen kunnen we helen.

  Dit kun je van mij verwachten:

  Ik geloof in de kracht van een traject. Waar ik jou leer kennen en zo kan afstemmen op wat jij nodig hebt om te helen. Helen en veranderingen doorzetten kost tijd en aandacht. We gaan het onbewuste naar het bewuste brengen en dit veranderen en helen. We gaan veranderingen doorvoeren en integreren. Daar zijn meerdere sessies voor nodig. Om laagje voor laagje tot de kern te komen. De zielsoorzaak van jou gezondheidsklachten. Met een goede intake sessie waarop we je hele geschiedenis aan ervaringen doornemen. Je rugzak van het leven.

  Je krijgt van mij:

  • intake gesprek:waarin we je klachten doornemen, je angsten, stress, pijn, trauma’s. Alles wat jou in het leven belemmert nu.
  • Doelen: we gaan doelen stellen, waar wil je naartoe en wat heb je ervoor nodig. Waar houd je lichaam/geest je tegen. En we kijken ook naar de voortgang.
  • 3x (online) healing sessies:waarin we tot de kern gaan komen van jou klachten. Wat daaronder zit, welke pijn getransformeerd mag worden. Welk trauma doorvoeld en afgerond mag worden zodat het jou niet langer belemert.
  • Energetische oefeningen: om je zelfhelende vermogen te stimuleren maar ook om je energie aan te zetten. Je energieveld krachtig te houden zodat jij in je eigen energie leert te blijven en je keuzes kan maken zonder belemmeringen van anderen.
  • Hand-outs met informatie waar je altijd op terug kan kijken.
  • Ik werk sessies vooraf uit met behulp van de biotensor. Zo kan ik contact maken met jou onderbewuste en dingen naar het bewuste te brengen zodat het geheeld en aangekeken kan worden.
  • BONUS: Persoonlijke reading met behulp van orakelkaarten. Omdat het gewoon zo leuk is om deze te ontvangen!
  • APPLAUS: maar ook een empathisch persoon tegenover je met een luisterend en begripvol oor. Ik laat jou je veilig voelen. Gehoord en gezien voelen want dat is wat we nodig hebben om te kunnen helen.

  Ben je in de gelegenheid naar mij toe te komen dan combineer ik orthomeculaire therapie en de germaanse geneeswijze met kinesiologie in de behandelsessie. Online werk ik met de biotensor om energetisch  te testen. Met al mijn cursussen, opleidingen, zelfstudies en boeken heb ik ontzettend veel kennis. Dit heb ik allemaal voor jou verzameld in de vorm van informatie boekjes (digitaal).

  Laat jou pijnen een les voor je zijn. Wanneer je die aankijkt kan er ruimte ontstaan om werkelijk te helen.

   In het Goddess Mini traject ga je ontdekken:

  Weet jij wat je moet doen om meer energie te krijgen

  Ga jij rust in je lichaam krijgen door inzicht en bewustwording en het transformeren van blokkades, negatieve overtuigingen etc

  Hoe je positief en in je eigen energie kunt blijven

  Hoe je met energetische oefeningen je lichaam dagelijks een oppepper kan geven!

  Leer je hoe het komt dat je klachten zijn ontstaan en wat je eraan kan doen om ze voor altijd vaarwel te zeggen!

  Heb je handvaten hoe je wel voor veranderingen kunt zorgen

  Ben je in staat ‘nee’ te zeggen, je grenzen aan te geven en luister je beter naar je eigen lichaam

  Leer ik jou bewuste keuzes te maken in lijn met jouw hart, ziel en lichaam

  Geloof jij in je kracht en dat jij de beste versie van jezelf bent!

  Hoe jij gebruik kunt maken van je zelfhelend vermogen.

  Wat brengt dit Mini traject jou:

  Tot de kern komen van jou klachten, zodat deze nooit meer terugkomen!

  Jou lichaam maakt geen fouten, het laat simpelweg zien wat er geheeld mag worden. Een klacht is een signaal van een of meerdere onverwerkte gebeurtenissen of conflicten. Alles wat je denkt, doet en meemaakt is energie. Wanneer je deze conflicten of verstoringen heelt stroomt de energie weer volop door jou lichaam waardoor klachten verdwijnen. Aan de hand van jou klachten ga ik met jou in gesprek naar de thema’s die daaronder liggen. 

  Energetische heling van belemmerende patronen en onrust

  We zijn geneigd om op de automatische piloot dingen te doen, zonder dat je er bewust van bent. Zonder erbij stil te staan. Of omdat de maatschappij het van ons verlangt. Of omdat je dat nou eenmaal zo hebt geleerd. Aan de hand van jou gezondheidsklachten gaan we ontdekken waar het lichaam onrust, stress en onbalans ervaart.  We leren te ontdekken welke beperkende patronen, overtuigingen en blokkades je bij je draagt die je niet meer dienen en waardoor je onnodig energie verliest. Deze energie zet zich vast in je cellen en zorgt voor klachten. Vaak doen we iets al zo lang dat we er van overtuigd zijn dat het bij ons hoort.  Deze onrust, patronen en blokkades gaan we aanpakken. En zo wordt jij bevrijd van alle ballast die je bij je draagt.

  Jij bent uniek en verdiend maatwerk!

  Jij bent uniek en verdient maatwerk. Middels spiertesten of de biotensor ga ik in gesprek met jou onderbewustzijn. Hiermee kan ik eenvoudig uittesten wat voor jou goed werkt en wat niet. Wat er anders zou kunnen. En vooral waar jou lichaam om vraagt. Je krijgt tools aangereikt die kan gebruiken voor de rest van je leven. Je leert jezelf nog beter kennen.

  Alles is energie: voeding, gedachtes maar ook emoties en conflicten.

  Nog 1x op een rij, je ontvangt:

  2 maanden begeleiding

  Uitgebreid en diepgaand intakegesprek

  3 healingsessies

  Energetisch uitgetest met de biotensor wat jou onbewuste je wil vertellen

  De reden (emotie of trauma) van jou klachten achterhaald zodat je die stress kan loslaten en kunt helen

  Praktische selfcare tips en tools voor het leven

  Energetische oefeningen die jou lichaam dagelijks een oppepper geven

  Bewustwording van innerlijke conflicten & beperkende overtuigingen die jou niet meer dienen

  Bewustwording en inzicht in natuurlijke ritmes en hoe je daar als mens mee om kan gaan

  Heel veel liefde, persoonlijke aandacht en toeweiding van mij ♥

  Is het Goddess Mini traject iets voor mij?

  Beantwoord de volgende vragen:

  Je eet en leeft al heel gezond maar je hebt nog steeds (af en toe) last van klachten.
  Het frustreert je dat wat je ook doet, de klachten toch nooit helemaal verdwijnen of af en toe ineens onverklaarbaar voor jou weer opvlammen.
  Je weet van jezelf dat je veel stress hebt om bepaalde dingen maar je weet niet zo goed wat je eraan kan doen om die stress op te heffen.
  Wil je volledig in je kracht gaan staan en die eeuwige angsten en stemmetjes in je hoofd vaarwel zeggen?
  Ben je eraan toe om liefde aan jezelf te geven en de negatieve verhalen die je jezelf aanpraat los te laten?
  Wil jij goed in je vel zitten, vol zelfvertrouwen?
  Heb jij het gevoel dat er iets speelt maar kun jij de vinger er niet op leggen en vind je het fijn als er iemand van buitenaf meekijkt en je helpt?

  Indien je meer dan 2 vragen met JA beantwoord hebt én je bereidt bent om er voor te gaan, dan is dit online coachings traject bedoeld voor jou!

  Heb je nog vragen of toch nog twijfels of wil je even kennismaken voordat je in dit traject stapt dan kun je hier een kennismakingsgesprek met me inplannen. Vertrouwen en veiligheid staan tijdens mijn begeleiding centraal. En het is voor mij essentieel dat jij je thuis voelt bij mij en mijn werkwijze. Tijdens dit gesprek kan ik je ook uitleggen hoe ik werk. En jij kan aangeven wat jou wensen zijn of wat je van mij verwacht. En daar kunnen we een open en eerlijk gesprek over voeren.

  goddess traject, voel je stralend, energiek en zelfverzekerd

  Goddess traject: Werken aan het totale plaatje?

  Heb je toch het gevoel dat je wat aan je voedingspatroon kan veranderen of aan je manier van leven? Dan is misschien het Goddess traject meer iets voor jou!

  In mijn Goddess traject, het premium traject, help ik jou ook bewuster te eten en te leven. Je krijgt van mij recept inspiratie, voedingsadvies, suppletie uitgetest op jou lichaam. Leefstijl advies en inspiratie. Waar je dingen kan kopen, wel zo makkelijk en scheelt je een hoop tijd. En ik leer jou tricks zoals bijvoorbeeld etiketten leren lezen, vervangende producten zoeken. je eigen natuurlijke producten te maken. De basis zeg maar.

   

  Ben jij er klaar voor om te bloeien als de prachtige bloem die jij bent? 

  Investering in jou gezondheid en welzijn:

  €400,-

  Of betaal in 2x €200

  Dit traject heb jij nodig om jezelf helemaal te kunnen laten bloeien als de prachtige mooie bloem die jij bent. Ons lichaam laat altijd zien waar er heling plaats mag vinden. En ook al is voeding een medicijn soms zitten er trauma’s, emoties of pijnen opgeslagen, die nog om heling vragen. En hoe mooi is dat als je dat voor jezelf kan doen. 

  Ben jij klaar voor jou transformatie?

  Of betaal in 2x €200

  Dit traject heb jij nodig om jezelf helemaal te kunnen laten bloeien als de prachtige mooie bloem die jij bent. Ons lichaam laat altijd zien waar er heling plaats mag vinden. En ook al is voeding een medicijn soms zitten er trauma’s, emoties of pijnen opgeslagen, die nog om heling vragen. En hoe mooi is dat als je dat voor jezelf kan doen. 

  Ben jij klaar voor jou transformatie?