Herken je dit?

  • Je komt iedere dag uitgeblust thuis van je werk. Je bent wel vaker vermoeid en overprikkeld en je leeft op koffie om de dag door te komen. Je hebt als je thuis komt zin om op de bank te ploffen met een kleedje maar je moet voor je gezin zorgen.
  • Je hebt gevoel dat je altijd aanstaat en niet kunt ontspannen. Soms ben je ook geirriteerd naar andere mensen toe. Daar betrap je jezelf steeds vaker op maar het lukt je niet om die onrust in jezelf te temperen.
  • Slaap je slecht in of word je in de nacht vaak wakker? Of kom je altijd moe uit bed? Je hebt minimaal drie kopjes koffie nodig om wakker te worden en je bent zeker geen ochtendmens op kantoor. Je collega’s weten dat ze je de eerste paar uur van de dag met rust moeten laten.
  • Je hebt vaak hoofdpijn, zeurende pijn of zelfs migraine aanvallen. En tegen beter weten in neem je maar weer de zoveelste paracetamol. Maar eigenlijk wil je dat niet slikken. Maar zonder leven lukt je niet door de pijn.
  • Je huid is onzuiver, je hebt acné of zelfs eczeem en wat je ook probeert het gaat niet weg. Je smeert je huid dan maar iedere dag dicht omdat je als volwassen vrouw het vervelend vind om nog met puistjes rond te lopen. Maar je weet dat dat niet goed is voor je huid en je het liever niet gebruikt. Je voelt je zonder onzeker, en hoopt dat je het anders kan oplossen maar je weet niet hoe.
  • Je bent met jouw klachten al een paar keer bij de huisarts geweest. Je kreeg alleen maar medicijnen voorgeschreven. En uit het bloedonderzoek kwam ook niks, en je huisarts weet het ook niet. Je wordt er moedeloos van en je voelt je niet serieus genomen. Zo langzamerhand begin je je af te vragen of het misschien tussen je oren zit?

Allemaal tekenen dat er een onbalans is in het lichaam wat het vermogen om te herstellen, het zelfhelende vermogen van het lichaam in de weg staat. Als natuurgeneeskundig therapeut leer ik jou wat je kan doen om je zelfhelende vermogen te herstellen zodat je jezelf kunt helen. Zonder medicatie!

Hoe zou het voor je zijn als:

 • Je iedere dag vrolijk opstaat en bruist van de energie gedurende de hele dag.
 • Je leven niet meer zo bepaald wordt door je klachten, zodat je met goede zin thuiskomt van je werk, je plezier hebt in het koken èn je een gezellige avond kunt hebben met je gezin.
 • Je zelf controle terug krijgt over je lichaam en er ook weer vertrouwen in krijgt
 • Je geen diëten meer hoeft te volgen maar gewoon leert welke voeding jouw lichaam wel goed verdraagt en welke niet?
 • Je energie niet langer wordt bepaald door je klachten en de stress die dat met zich meebrengt? Dus dat je weer zin en vooral ook puf hebt om de dingen te doen die je leuk vindt!

Wacht dan niet langer, want dat is allemaal haalbaar! In het online traject herstel je zelfhelende vermogen begeleid ik jou gedurende drie maanden om van je gezondheidsklachten af te komen. Het is een traject waarin we de oorzaak van jouw klachten gaan vinden en ik bied je er natuurlijk een oplossing voor! Verder geef ik je handvatten om te zorgen dat jij ook na het traject een krachtig zelfhelend vermogen houdt!

Ik leer jou in dit online coachingstraject wat je kan doen om weer te bruisen van de levensenergie en je goed en gezond te voelen. Je zelfhelend vermogen is het vermogen van het lichaam om klachten of ziekten te overwinnen en weer gezond te worden. Het zelfgenezend vermogen is sterk afhankelijk van beweging, je voeding, en je mentale gesteldheid. Ik help jou bij deze bewustwording zodat je kunt helen!

In dit traject gaan we samen intensief met jou gezondheidsklachten aan de gang!

Tijd voor verandering

In de huidige maatschappij word het ons ontzettend lastig gemaakt om goed voor onszelf te zorgen.  We werken hard en veel, hebben een druk sociaal leven, sporten, kijken tot laat in de avond tv en zitten op social media. Het is iedere dag heel druk. En we zijn constant in beweging, lichamelijk en mentaal. En daarbij eten we ook eens niet altijd gezond. We gunnen onszelf te weinig tijd om gezonde en verantwoorde maaltijden klaar te maken. En fabrieksvoedsel zit boordevol suikers, e-nummers en andere ongewenste toevoegingen.

Op den duur ontstaan er vage klachten. Die steeds terugkerende buikpijn of hoofdpijn en andere niet wenselijke pijntjes en klachten. Klachten waarvan je misschien denkt dat hoort erbij, of dat heb ik nou eenmaal altijd al. Maar die klachten zijn allemaal tekens die je lichaam jou geeft om aan te geven dat er iets aan de hand is. Dat het tijd is voor veranderen. Maar waar begin je mee? Daarom heb ik dit online traject ontwikkeld. Ik neem jou mee op het pad van verandering. Zodat je weer in je kracht gaat staat!

 

Persoonlijke begeleiding en op maat gemaakt plan!

Bij het online coachings traject krijg je persoonlijke begeleiding van mij en kijken we samen wat je nodig hebt. Dit programma bevat het volgende:

 • 1 op 1 startgesprek om te bepalen wat jou doelen zijn, wat jij graag uit dit programma wilt halen en waar jij aan wilt werken. Zodat ik het op maat gemaakt kan aanbieden.
 • 4 (online) persoonlijke contactmomenten, via bijvoorbeeld Zoom, waarin ik je dingen uitleg, tips geef, aandachts punten benoem en je van alles leer zodat je je eigen lichaam leert helen met voeding.
 • Ben je in de gelegenheid naar mij toe te komen dan combineer ik orthomeculaire therapie met kinesiologie in de behandelsessie.

Je ontvangt:

 •  Tips, motivatie via mail, Whatsapp of Telegram. Inzichten, tips en recepten voor inspiratie. Ik hou rekening met jou situatie, ik geef je tips die passen bij jou ritme van leven.
 • Recepten en een compleet maandmenu met voorbeelden van gezonde producten om in je keukenkast te hebben.
 • Hand-outs met informatie waar je altijd op terug kan kijken.
 • Een concreet actieplan die je kan integreren in jou leven.
 • Toegang tot al mijn e-books met recepten uit de webshop.

Durf jij het aan om volledig in je kracht te gaan staan?  Wacht dan niet langer.

♥ Binnen 10 weken straal jij van blijdschap en energie, en dat gun ik jou ♥

Ik ga persoonlijk met jou aan de slag om je weer in je kracht te zetten. In dit online coachings traject ga je ontdekken:

Welke voeding en eventuele suppletie jou lichaam nodig heeft

Weet jij wat je moet doen om meer energie te krijgen

Ga jij maaltijden voor jezelf samenstellen die je zelfhelende vermogen stimuleren

Ga jij rust in je lichaam krijgen door inzicht en bewustwording

Hoe je positief en in je eigen energie kunt blijven

Leer je hoe het komt dat je klachten zijn ontstaan en wat je eraan kan doen om ze voor altijd vaarwel te zeggen!

Heb je handvaten hoe je wel voor veranderingen kunt zorgen

Ben je in staat ‘nee’ te zeggen en luister je beter naar je eigen lichaam

Leer ik jou bewuste keuzes te maken

Het coachingstraject ziet er als volgt uit:

Voedingsadvies, gezonde en makkelijke recepten en weekmenu voorbeelden

Tijdens de eerste afspraak nemen we uitgebreid het intakeformulier door die je vooraf hebt ingevuld. Ook bekijken we het voedingspatroon. Zo krijg ik een duidelijk beeld van jou gezondheid en waar we aan kunnen gaan werken samen. Ik geef je adviezen hoe je met voeding je zelfhelende vermogen kunt versterken. Je krijgt van mij toegang tot al mijn e-books met recepten. En ter inspiratie ook weekmenu’s toegestuurd. Ook geef ik je een boodschappenlijst/ voorraadkast lijst en favoriete winkels mee met tips wat je allemaal in huis kan halen om een gezonde maaltijd samen te stellen. Scheelt je een hoop uitzoekwerk en je kan direct aan de slag!

Persoonlijk plan om jou weer in balans te brengen

Samen met jou kijken we naar een geschikt plan die bij jou past om aan je gezondheid te werken. En welke intentie je daaraan wilt koppelen. Zodat je weet welke stappen je kunt zetten om het lichaam weer in balans te brengen. In dit plan staan bijvoorbeeld ook supplementen geadviseerd, leefstijltips en beweging en/of ontspan adviezen. Maar het kan ook bijvoorbeeld stress beperking zijn, zelfvertrouwen vergroten, energieniveau verbeteren. En natuurlijk de aanpak van gezondheidsklachten. In overleg en passend bij jou situatie.

Alles is energie. We gaan jou bewustwording verder vergroten..

Van sommige dingen ben je je misschien niet bewust dat je ze doet. We zijn geneigd om op de automatische piloot dingen te doen. Zonder erbij stil te staan. Of zonder ons er bewust van te zijn. Of omdat de maatschappij het van ons verlangt. Of omdat je dat nou eenmaal zo hebt geleerd. Ik probeer samen met jou de nodige conditioneringen, blinde vlekken te vinden en te doorbreken en deze in jou bewustwordingen te brengen zodat je dingen kunt gaan veranderen voor jezelf. Bewustwording is de eerste stap naar verandering.  Ik geef je tips hoe je in je kracht kunt blijven staan. Bewustwording voor een fijner leven.

Gedragsverandering als medicijn.

Het is de bedoeling dat je lichaam in balans komt en dat ook blijft en niet weer terugvalt in de klachten die zijn ontstaan. De enige manier om dat te doen is door gedragsverandering. Een supplement is een hulpmiddel maar geen medicijn als je de basis, het ontstaan van je klachten niet aanpakt. Gedragsverandering is het beste medicijn. In lijn komen met onze natuurlijke ritmes is de beste manier om te helen. Daar focussen we ons ook op tijdens dit programma.

De grootste kracht die wij bezitten, is de kracht van ons bewustzijn en het zelfhelend vermogen

Wat krijg je allemaal van mij?

Gezondheidsvragenlijst

Face-to-face of online intakegesprek

Gezondheidscheck en eetanalyse

Persoonlijk uitgebreid voeding, suppletie en leefstijladviesrapport n.a.v. intake

Praktische selfcare tips en tools voor het leven

Persoonlijk programma afgestemd op jou dagelijks leven. Jij bepaalt wat je nodig hebt.

Gezond orthomoleculair weekmenu & boodschappen advies lijst.

Toegang tot al mijn e-books met recepten: Gezonde recepten om meteen mee aan de slag te gaan!

Bewustwording en inzicht in de keuzes die je maakt.

Heel veel liefde, persoonlijke aandacht en motivatie van mij ♥

Is dit online coachings traject iets voor mij?

Beantwoord de volgende vragen:

Beantwoord de volgende vragen:

Wil je de verantwoordelijkheid voor jouw gezondheid in eigen handen nemen?
Uit je vertrouwde comfort zone komen en iets nieuws gaat ondernemen?
Wil je meer energie hebben en stralend door het leven gaan?
Volledig in je kracht gaan staan?
Goed in je vel zitten, vol zelfvertrouwen en een gezond en sterk lichaam?
Kun je wel wat motivatie gebruiken?
Indien je meer dan 2 vragen met JA beantwoord hebt én je bereidt bent om er voor te gaan, dan is dit online coachings traject bedoeld voor jou!

Ben jij er klaar voor om weer in je kracht te gaan staan?

Investering in jou gezondheid

€444,-

Ik help jou inzicht te krijgen op hoe je je gezondheid en welzijn kunt verbeteren zodat je weer in je kracht kunt gaan staan. Be your own healer! Ons lichaam kan zichzelf helen, zolang we het de goede energie geven. Zeg ja tegen je nieuwe zelf en investeer in jou gezondheid. Je zal hier geen spijt van krijgen.

Ben jij klaar voor een positieve verandering?