Als natuurgeneeskundig therapeut leer ik jou wat je kan doen om je zelfhelend vermogen te herstellen, zodat je jezelf kunt helen!

Als natuurgeneeskundig therapeut leer ik jou in dit online programma wat je kan doen om weer te bruisen van de levensenergie en je goed en gezond te voelen. Je zelfhelend vermogen is het vermogen van het lichaam om klachten of ziekten te overwinnen en weer gezond te worden. Het zelfgenezend vermogen is sterk afhankelijk van beweging, je voeding, en je mentale gesteldheid. Ik help jou bij deze bewustwording zodat je kunt helen!

Wil jij je goed voelen in je lichaam? Meer energie hebben? Of eindelijk eens van die vage klachten afkomen zoals die steeds terugkerende hoofdpijn, of buikpijn?

In de huidige maatschappij word het ons ontzettend lastig gemaakt om goed voor onszelf te zorgen.  We werken hard en veel, hebben een druk sociaal leven, sporten, kijken tot laat in de avond tv en zitten op social media. Het is iedere dag heel druk. En we zijn constant in beweging, lichamelijk en mentaal. En daarbij eten we ook eens niet altijd gezond. We gunnen onszelf te weinig tijd om gezonde en verantwoorde maaltijden klaar te maken. En fabrieksvoedsel zit boordevol suikers, e-nummers en andere ongewenste toevoegingen.

Op den duur ontstaan er vage klachten. Die steeds terugkerende buikpijn of hoofdpijn en andere niet wenselijke pijntjes en klachten. Klachten waarvan je misschien denkt dat hoort erbij, of dat heb ik nou eenmaal altijd al. Maar die klachten zijn allemaal tekens die je lichaam jou geeft om aan te geven dat er iets aan de hand is. Dat het tijd is voor veranderen. Maar waar begin je mee? Daarom heb ik dit online traject ontwikkeld. Ik neem jou mee op het pad van verandering.

Tijdens het startgesprek gaan we samen op zoek naar de oorzaak van je klachten. Wanneer is het begonnen? Daar gaan we starten om de klachten te verhelpen.
Met voeding alleen al kan je zoveel doen voor je gezondheid. Voeding is een medicijn.  Ik leer jou ontdekken wat gezond voedsel is en wat je beter kunt laten staan. Je krijgt van mij adviezen, lekkere recepten en weekmenu’s waarmee je aan de slag kunt gaan om jezelf te helen. Naast voeding zijn andere thema’s ook heel belangrijk om samen te bekijken zoals leefstijl, slaappatroon, ontspanningspatroon en meer. We gaan samen aan de slag om onbalansen te vinden en te herstellen.
Ik leer jou goed voor je lichaam te zorgen zodat het krijgt wat het nodig heeft, en ik leer jou wat je er zelf aan kunt doen. Zodat je weer in je kracht staat!

Dit programma bevat het volgende:

  • 1 op 1 startgesprek om te bepalen wat jou doelen zijn, wat jij graag uit dit programma wilt halen en waar jij aan wilt werken. Zodat ik het op maat gemaakt kan aanbieden.
  • 4 online contactmomenten, via bijvoorbeeld Zoom, waarin ik je dingen uitleg, tips geef, aandachts punten benoem en je van alles leer zodat je je eigen lichaam leert helen met voeding.
  •  Tips, motivatie via Whatsapp of Telegram. Inzichten, tips en recepten voor inspiratie. Ik hou rekening met jou situatie, ik geef je tips die passen bij jou ritme van leven.
  • Recepten en een compleet maandmenu met voorbeelden van gezonde producten om in je keukenkast te hebben.
  • Hand-outs met informatie waar je altijd op terug kan kijken.
  • Een concreet actieplan die je kan integreren in jou leven.

Durf jij het aan om volledig in je kracht te gaan staan?  Wacht dan niet langer.

♥ Heel jezelf, heel de mensen om je heen, heel de wereld! ♥

Genezen op eigen kracht, met mijn begeleiding!

Ik ga persoonlijk met jou aan de slag om je weer in je kracht te zetten. In dit online programma ga je ontdekken:

Welke voeding en eventuele suppletie jou lichaam nodig heeft

Weet jij wat je moet doen om meer energie te krijgen

Ga jij maaltijden voor jezelf samenstellen die je zelfhelende vermogen stimuleren

Ga jij rust in je lichaam krijgen door inzicht en bewustwording

Hoe je positief en in je eigen energie kunt blijven

Leer je hoe het komt dat je klachten zijn ontstaan en wat je eraan kan doen om ze voor altijd vaarwel te zeggen!

Heb je handvaten hoe je wel voor veranderingen kunt zorgen

Ben je in staat ‘nee’ te zeggen en luister je beter naar je eigen lichaam

Leer ik jou bewuste keuzes te maken

Het online programma ziet er als volgt uit:

Ik ga samen met jou in een aantal consults intensief aan de slag. We beginnen bij jou voedingspatroon, slaappatroon. Bekijken de mate van stress versus ontspanning en ook bewegingspatroon.  Allemaal van essentieel belang voor een goede gezondheid. Door middel van een vragenlijst krijg ik inzicht in waar we aan kunnen werken en kan ik zo een persoonlijk plan voor je opstellen in overleg. In de vervolgconsults gaan we aan de slag met dit persoonlijke plan en leer ik je alles wat je kunt doen om je levenstijl te veranderen. Je krijgt hand outs toegestuurd na de consults met praktische informatie om na te lezen en recepten om meteen aan de slag te gaan in de keuken. Mijn jarenlange ervaring met orthomoleculaire therapie, voedingskunde, kinesiologie, kruidenleer en de Schumann Resonantie deel ik hierin met jou. Dit allemaal in 1 programma waar jij alle tools voor jezelf gaat leren toepassen. Lees hieronder meer over de inhoud van dit programma.

 

Afspraak 1:
Welkom & Intakegesprek

In het eerste consult nemen we uitgebreid het intakeformulier door die je vooraf hebt ingevuld. Zo krijg ik  een duidelijk beeld van jou gezondheid en waar we aan kunnen gaan werken samen. Tijdens dit consults geef ik je ook een introductie in gezonde  voeding en manieren om je energie te verhogen. Je krijgt hand outs met praktische tips, recepten en een weekmenu zodat je meteen aan de slag kan!

Afspraak 2:
Persoonlijk plan doornemen

Tijdens dit consult bespreken we welke voedingsmiddelen en eventueel supplementen jij nodig hebt om meer in je kracht en energie te gaan staan. Ik geef je informatie en recepten over gezonde voeding, bewegingsadvies. En we bekijken samen met welke andere thema’s we aan de slag gaan. Bijvoorbeeld stress beperking, zelfvertrouwen opbouwen, energieniveau verbeteren. En natuurlijk de aanpak van gezondheidsklachten.

Afspraak 3:
We gaan jou bewustwording verder vergroten!

Nadat we met voeding, suppletie en mentale thema’s aan de slag zijn gegaan gaan we in dit  consult het hebben over hoe we jou zelfhelende vermogen verder kunnen gaan verhogen. Waar we eventueel nog dingen in kunnen verbeteren. En ik geef je tips hoe je in je kracht kunt blijven staan. Bewustwording voor een fijner leven.

Afspraak 4: Voortgangsgesprek, bijsturen en visie neerzetten voor de toekomst!

In dit laatste gesprek die na ongeveer 6-8 weken is bespreken we het nu met je gaat. Hoe voel je je met de supplementen die je nu slikt. Zijn er nog dingen omhoog gekomen die we kunnen bijsturen. Hoe gaat het met je voeding? Wat kunnen we daaraan veranderen nog? Lukt het met je bewegingspatroon? We bespreken ook je wensen die je hebt voor de toekomst en hoe je daarmee verder kan gaan.

De grootste kracht die wij bezitten, is de kracht van ons bewustzijn en het zelfhelend vermogen

Wat krijg je allemaal van mij?

Gezondheidsvragenlijst

Face-to-face of online intakegesprek

Gezondheidscheck en eetanalyse

Persoonlijk uitgebreid voeding, suppletie en leefstijladviesrapport n.a.v. intake

Praktische selfcare tips en tools voor het leven

Persoonlijk programma afgestemd op jou dagelijks leven. Jij bepaalt wat je nodig hebt.

Gezond orthomoleculair weekmenu & boodschappen advies lijst.

Toegang tot al mijn e-books met recepten: Gezonde recepten om meteen mee aan de slag te gaan!

Bewustwording en inzicht in de keuzes die je maakt.

Na verloop van tijd voortgangsgesprek, wanneer jij eraan toe bent.

Is dit online programma iets voor mij?

Beantwoord de volgende vragen:

Beantwoord de volgende vragen:

Wil je de verantwoordelijkheid voor jouw gezondheid in eigen handen nemen?
Uit je vertrouwde comfort zone komen en iets nieuws gaat ondernemen?
Wil je meer energie hebben en stralend door het leven gaan?
Volledig in je kracht gaan staan?
Goed in je vel zitten, vol zelfvertrouwen en een gezond en sterk lichaam?
Kun je wel wat motivatie gebruiken?
Indien je meer dan 2 vragen met JA beantwoord hebt én je bereidt bent om er voor te gaan, dan is het online programma bedoeld voor jou!

Ben jij er klaar voor om weer in je kracht te gaan staan?

€333,-  tijdelijke introductieprijs: €249,-

Ik help jou inzicht te krijgen op hoe je je gezondheid en welzijn kunt verbeteren zodat je weer in je kracht kunt gaan staan. Be your own healer! Ons lichaam kan zichzelf helen, zolang we het de goede energie geven.

Ben jij klaar voor een positieve verandering?