Mijn missie

Mensen bewuster maken van hun dagelijkse keuzes zodat ze hun zelfhelende vermogen kunnen versterken. En daarmee gepaard de energetische frequentie verhogen en zich blijer, vrediger en gezonder voelen.  Hoe meer wij onszelf helen hoe meer vrede we van binnen voelen. En wanneer we bewustere keuzes voor onszelf maken, zijn we een spiegel voor anderen. Een voorbeeld zijn voor anderen is de krachtigste manier om de wereld te verbeteren. Heel jezelf en help mee om het goddelijke licht op aarde te verhogen voor een mooiere wereld.

 

Vraag een kennismakingsgesprek aan

Wie is Catherina?

Mijn naam is Catherina Carvalho, en ik ben opgeleid als kindervoedingscoach,  voedingscoach, orthomoleculair therapeut en binnenkort ook als kinesiologe. Ik ben 38 jaar en mijn zielsmissie is om mensen bewuster te maken over de keuzes die ze maken met voeding, mindset en lifestyle. Mijn passie is zoveel mogelijk te leven volgens het natuurlijke ritme en in lijn met onze natuur.  Ik hou mijn eigen energie hoog door iedere dag de Wim Hof Methode toe te passen, te mediteren, yoga te beoefenen, hardlopen. Ik hou ervan om me te ontwikkelen door boeken te lezen en cursussen te volgen. Ik hou ervan om met dieren en bomen te knuffelen, op blote voeten te wandelen en orakel kaart leggingen te doen. Mijn kristallen collectie te bewonderen, op mijn sjamanistische drum te slaan en me te verbinden met familie en gelijkgestemden.

Ik hou van koken en eten, en hou van het leven. En ik hoop jou ook te inspireren om het beste uit je zelf te halen!

Ben jij er klaar voor om te stralen?

♥Het leven voluit leven is werkelijke spiritualiteit ♥

Mijn opleidingen

Touch for Health (2022)

Cursus Schumann Resonantie (2022)

Cursus Bach Bloesem remedies (2022)

Orthomoleculaire voeding en suppletie adviseur gevorderd (2021)

EMB bloedtest (Energetische morfologische bloedtest 2020)

Reiki 1 (2021)

Kindervoedingscoach Better Health Academy (2020)

Inzicht in invloed- Communicatie skills (2011)

HBO International Business and Management Studies

 

 

Mijn historie:

Toen ik jong was wist ik nooit wat ik wilde worden. Omdat ik niks beter kon bedenken ben ik maar bedrijfseconomie gaan sturen, onder het mom van daar kan ik heel veel mee. Na mijn afstuderen heb ik gewerkt op de marketing afdelingen van onder andere Hunkemöller, Nuon en aantal media bedrijven. Maar nooit was ik daar echt gelukkig. Ik zat daar al jaren niet op mijn plek en ging met steeds meer tegenzin naar mijn werk. Ik dacht is dit het leven nu. Moet ik mijn hele leven van 9 tot 5 ergens zitten waar ik niet wil zijn, werk doen wat ik eigenlijk helemaal niet leuk vind? Maar wat wil ik anders doen? Ik had geen enkel idee destijds. Als goddelijk geschenk mag ik nu zeggen kreeg ik toen gezondheidsproblemen. Ik had destijds ontzettend veel last van acné, waardoor mijn zelfbeeld heel erg laag was. En bij de dermatologie krijg ik alleen maar pillen en kuurtjes. Op het laatst zelfs zo een heftig middel dat ik volgens de arts maar langdurig moest gaan slikken dat ik dacht dit kan toch niet mijn toekomst zijn!!!

Uiteindelijk ben ik me gaan verdiepen in gezond eten en bewust leven. Het moest toch anders kunnen! Toen ging er een compleet nieuwe wereld voor me open. Mijn huid straalde als nooit te voren, ik kreeg meer energie en ik viel zelfs enkele kilo’s af. Ik ging ook steeds kritischer kijken naar alles, niet alleen met voeding en gezondheid. Gezonde voeding, me verdiepen in gezondheid, kruidengeneeskunde en gezonder leven volgens de natuur werd mijn hobby.  Op een dag toen ik me naar mijn werk sleepte bedacht ik me, ik ben hier klaar mee. Ik kon niet meer luisteren naar mijn collega’s die over werk praten en er nog enige interesse voor tonen. Ik voelde zo sterk aan alles dat ik van mijn hobby en passie mijn werk wilde maken. Als ervaringsdeskundige miste ik het papiertje alleen nog om mijn praktijk te kunnen openen. Ik zei mijn baan op, heb een sabbatical genomen en ging aan de studie. En nadat ik ben begonnen met opleidingen volgen kon ik ook niet meer stoppen. Ieder jaar begint het bij mij weer te kriebelen. Naast orthomoleculair therapie, heb ik ook Reiki 1 gedaan, bach bloesem therapie en dit jaar ben ik gestart met de opleiding Touch For Health. Ik ben nooit uitgeleerd!

♥Mijn droom is de mensen en de wereld gezonder maken ♥

Mijn missie:

Mijn droom is dat ik bewustzijn zie in de ogen van iedereen die ik tegenkom. De wereld en de mensen gezonder maken. Mijn missie is om jou weer in je eigen kracht te zetten, zodat we (weer) de godin zijn die we altijd al zijn geweest diep van binnen! Ik wil mensen bewuster maken van hun dagelijkse (voedings)keuzes, en ze blijer, vrediger en gezonder laten voelen.

Voeding is een medicijn. Via eten kun je jezelf genezen, maar ook jezelf in een hogere frequentie brengen. Eten is de makkelijkste manier om in een hogere frequentie te komen. Naar binnen keren en luisteren naar je lichaam. Mensen komen bij mij voor genezing en dat vind ik leuk. Daar word ik gelukkig van door mensen te helpen. Ik ga met hun probleem aan de slag, en zoek een oplossing. Ik ga met voeding aan de slag, kruiden en supplementen en zet kinesiologie in.