Spirituele reading: inzicht op jou levensvragen

Zit jij met vragen over werk, liefde, je levensmissie, je welzijn, huwelijk of het gezin?  Ik geef jou inzicht en oplossingen middels mijn paranormale vermogens. Ik maak contact met de spirits, overleden geliefden en stem me af op jou energie. Ik maak gebruik van mijn vermogens en hulpmiddelen zoals orakel kaarten, de pendel of biotensor.

Ik ben heel sterk in voelen. Het kan zijn dat ik in het moment letterlijk de emoties en gevoelens van jou of van anderen overneem en deze zal ik dan ook uiten. Hiermee help ik je om te openen, los te laten en ruimte te geven aan wat er speelt in jou. Ik zal je nieuwe inzichten geven en ik help je weer te herinneren wie je in werkelijkheid bent. En waarvoor je op aarde bent gekomen.

Ik kan ook contact maken met overledenen, hun emoties, gevoelens doorkrijgen, beelden doorkrijgen of een boodschap doorgeven. Dit is afhankelijk van wat ik doorkrijg en wat je op dat moment nodig hebt. Ik laat me hierin leiden door de spirits en het universum.

Duur reading: ongeveer 25 min

 

Mogelijkheden reading:

Ik kan een reading geven op verschillende manieren:
Je wilt een reading voor jezelf, dat kan via je naam of foto. Je kan een bepaalde hulpvraag insturen. Ik ga dan afstemmen en neem alles wat opkomt op en stuur je dan een geluidsbestand eventueel met foto’s van gelegde kaarten.
Je wilt een reading voor jezelf, en meerdere vragen heb je. Dan kunnen we de reading telefonisch doen en in gesprek met elkaar gaan waarbij ik tussentijds invoel op de vragen.
Je wilt contact met een overleden geliefde, dat kan door een foto van die persoon in te sturen zodat ik daarop kan invoelen.
Je wilt een reading voor je kind, omdat je daar vragen over hebt. Dat kan middels een foto insturen. maar wel met toestemming van die persoon.

Wanneer je je bestelling plaatst komt deze in mijn mailbox binnen en zal ik contact met jou opnemen.

Heb je nog vragen? stuur me dan een mail via de contact pagina

 

Het leven ten volle leven is werkelijke spiritualiteit

 Wat kun je mij vragen?

Ziener, heldervoelend, helderwetend, orakel

Je kunt mij alles vragen, en ik geef je ten alle tijd eerlijk antwoord. Ik stem me af op jou energie of dat van een overledene geliefde. En ik maak als het zich aandient ook gebruik van orakelkaarten of de biotensor.

Vragen als:

  • Waarom gebeuren mij bepaalde dingen?
  • Ik weet niet zo goed wat ik moet doen in een bepaalde situatie
  • Ik zit vast en ik weet niet hoe ik verder moet
  • Ik voelt me niet fit, depressief en ik wil weten wat ik kan doen
  • Ik heb gezondheidsklachten en heb al zoveel dingen geprobeerd maar weet niet wat me kan helpen, wat speelt er op zielsniveau?
  • Ik weet niet zo goed waarvoor ik op aarde bent gekomen, ik ben zoekend of verdwaald en wil daar inzicht op
  • Ik zit in bepaalde processen en loop daarin vast of wil helderheid.
  • Ik ben op een punt gekomen waarop ik weet dat ik niet meer kan doorgaan, ik wil verandering
  • wat kan ik doen voor meer zelfliefde
  • Ik heb het gevoel dat ik last heb van ascensieverschijnselen, wat kun je me daarover vertellen?

Wanneer jij jouw eigen licht leeft,
help je anderen hetzelfde te doen.

Mijn verhaal

Als jong meisje voelde ik al heel veel bij mensen zoals emoties en energiëen. Gedurende mijn leven kwam ik erachter dat ik ook een sterke intuitie heb en veel dingen gewoon weet of doorkrijg. Mensen kwamen ook vaak naar mij toe voor antwoord op vragen. Niet alleen omdat ze wisten dat ik me in veel dingen verdiep, maar ook omdat ze voelden dat ik oprecht kan luisteren. Vorig jaar ben ik zelf bij een medium geweest om inzichten te krijgen op de patronen in mijn leven. En zij vertelde mij dat ik een ziener ben, een orakel met een sterke intuitie en heldervoelend. Iets waar ik me niet zo bewust van was, omdat het voor mij zo gewoon was altijd. Maar ook heb ik veel dingen weggestopt omdat ik me niet anders durfde te voelen. Totdat ik het niet meer kon negeren. Afgelopen jaar heb ik besloten dat ik daar meer mee wilde gaan doen. Ik ben een cursus mediumschap en intuitieve ontwikkeling gaan doen. En geef sindsdien readings, op locatie en ook online op afstand. Ik ben bijvoorbeeld actief  als medium bij de website rimpelsopjeziel.nl geweest en op ditismijntoekomst.nl .
Je kunt ook hier op mijn website een reading aanvragen.

 

Reviews van klanten:

Catherina heeft een mooi consult voor mij gemaakt met mijn oma. Het was heel waardevol om haar via Catherina weer te horen en te voelen. Bevestiging en lieve woorden. Catherina vertaald heel mooi, puur en liefdevol en laat ook weten als er iets niet doorkomt. Eerlijkheid is heel mooi van Catherina hierin. Wil jij ook contact met een overleden dierbare, neem zeker contact op met Catherina!

Priscilla

Wat een mooie reading heb ik van jou mogen ontvangen. En dat alleen via een naam op papier. Het was zo treffend wat je allemaal zei. Wat een mooie inzichten heb je mij gegegeven. En ik kan hier zoveel mee. Dankjewel lieve Catherina.
Annika