Reading

Als jong meisje voelde ik al heel veel bij mensen zoals emoties en energiƫn. Gedurende mijn leven kwam ik erachter dat ik ook een sterke intuitie heb en veel dingen gewoon weet of doorkrijg. Afgelopen jaar heb ik besloten dat ik daar meer mee wilde gaan doen. Ik heb een cursus mediumschap en intuitieve ontwikkeling gedaan. En geef sindsdien readings, op locatie en ook online op afstand. Ik ben bijvoorbeeld actief als medium bij de website rimpelsopjeziel.nl. Je kunt ook hier op mijn website een reading aanvragen.

Ik ben heel sterk in voelen. Het kan zijn dat ik in het moment letterlijk de emoties en gevoelens van jou of van anderen overneem en deze zal ik dan ook uiten. Hiermee help ik je om te openen, los te laten en ruimte te geven aan wat er speelt in jou. Ik zal je nieuwe inzichten geven en ik help je weer te herinneren wie je in werkelijkheid bent.

Ik kan ook contact maken met overledenen, hun emoties, gevoelens doorkrijgen, beelden doorkrijgen of een boodschap doorgeven.
Ik gebruik in mijn readings orakel kaarten, pendel of de biotensor waar dat nodig is. Ik laat me hierin leiden door het universum.

Duur reading: 25 min

 

Telefonische reading

Wanneer je je bestelling plaatst komt deze in mijn mailbox binnen en zal ik contact met jou opnemen om een tijdstip met elkaar af te spreken waarop ik jou bel voor de reading.

Duur reading: ongeveer 25 min