De 13 grootmoeders bijeenkomsten

Wij vrouwen zijn de dragers van Yin energie. Wij zijn dragers van het leven, van liefde en verzorging. Onze wereld word al eeuwen gedomineerd door mannelijke destructieve yang energie die uit balans is. Dat zorgt ervoor dat we allemaal uit balans zijn, mannen, vrouwen en ook de natuur. Er is zoveel hebzucht, haat, oorlog en ellende die deze wereld nog dient te transformeren tot licht. De tijd is gekomen dat wij vrouwen weer in ons kracht gaan staan en yin energie dragen en uitstralen naar de wereld. Zo kunnen wij de wereld iedere dag een stukje helen.

We hebben het als vrouwen niet altijd makkelijk, ik niet, jij vast ook niet, je collega’s of je vriendinnen. We hebben allemaal onze uitdagingen in het leven. Hoe zou het voor ons zijn als we ons met elkaar zouden verbinden? Ons magische universum met elkaar te delen en intenties te zetten? Hoe fijn is het om te delen met elkaar wat er allemaal speelt in ons leven. Zodat we elkaar kunnen dragen.  De 13 grootmoederscirkel ervaar ik als vrouwenmedicijn. En dat is ook het geschenk dat de grootmoeders ons willen aanreiken. Dat we elkaar kunnen bekrachtigen. En in eenheid kunnen stappen want we zijn niet alleen, maar AL-ÉÉN! 

Ik ben zeer geinspireerd geraakt door de boeken van Sharon McErlane over de grootmoeders, maar ook Cosmic Woman van Tessa Koop. Beide zijn ze  via channeling in contact gekomen met de Divine Spirits van de Grootmoeders, zoals deze zichzelf noemen. De oermoeders van de aarde. De Grootmoeders helpen bij het herstellen van de Yin energie op Aarde via ons vrouwen. Daar de mannelijke Yang energie bij zowel mannen als vrouwen uit balans is geraakt, zal alleen een terughalen van de vrouwelijke yin energie uitkomst kunnen brengen aan de heftige tijden op onze planeet Aarde.
Over de gehele wereld zijn inmiddels “Grootmoeder-Groepen” gevormd om deze eigenlijk oude energie opnieuw vorm te geven.

 

Elke maand wordt er op locatie (aalsmeer) op woensdagavond door mij een dergelijke groepsbijeenkomst gehouden. Centraal bij de bijeenkomsten staat de gezamenlijke bespreking van een hoofdstuk uit één van de Grootmoeder-boeken. Ook het verspreiden van het “Net of Light” als healingwerk voor Moeder Aarde verspreiden we via een meditatie die ik zal leiden. En ook doen we gezamenlijk  met elkaar delen wat er speelt in ons leven, zodat we elkaar kunnen dragen, ondersteunen en heling kan plaatsvinden. We kunnen drummen, mantra’s zingen, eigenlijk alles wat zich aandient en waar behoefte naar is.

Wat je kunt verwachten tijdens de bijeenkomsten:

 

– Verbinden en delen van wat er allemaal speelt op dat moment in ons leven
– Meditatie (kort of lang afhankelijk van de energie in de groep)
– Stukje lezen uit een van de boeken de 13 grootmoeders en daar even over praten met elkaar
– we doen het samen en we delen en helen. Alles mag er zijn en het net van licht en de grootmoeders zijn er om ons te helpen helen.
– Dansen, drummen, klankschalen, fijne muziek (wat zich aandient op dat moment)

Grootmoeders bijeenkomst

Elke maand wordt er op locatie (aalsmeer) op woensdagavond van 19.30 tot 21:30 door mij een grootmoeders bijeenkomt georganiseerd.

Tijdens deze bijeenkomsten verbinden wij ons met de vrouwelijke energie. De elementen, de natuur, krachtdieren, goden en godinnen. En laten wij de grootmoeders ons sturen naar wat er die avond in onszelf geheeld mag worden. We lezen een stukje uit een van de boeken van  de grootmoeders.  En ook doen we gezamenlijk met met elkaar delen wat er speelt in ons leven. We kunnen drummen, een kaartje trekken of even samen dansen, of waar de behoefte van de groep naar uitgaat.

De eerstvolgende bijeenkomst is 12 juni!

De boeken van de 13 grootmoeders:

Ik ben zeer geinspireerd geraakt door de boeken over de Grootmoeders. De oermoeders van de aarde. Die ons helpen bij het herstellen van de Yin energie op Aarde via ons vrouwen. Yin en yang weer in balans te brengen, door het terughalen van de vrouwelijke yin energie. Prachtig mooie boeken:

Titels van de boeken:
De Grootmoeders spreken
Een oproep van de Grootmoeders
In verbinding met de Grootmoeders
De terugkeer van de moeder.
Cosmic Woman van Tessa Koop.

zie ook netoflight.nl of degrootmoedersspreken.nl
Lees één van deze boeken en kijk of de wijsheden van de Grootmoeders jou aanspreken.

Bijeenkomst bijwonen

Voel je vervolgens vrij om contact met mij op te nemen en om je bij onze groep te voegen. Het is voor iedereen en voor iedere leeftijd.
De avonden zijn non-profit, echter een kleine donatie is welkom. Vanuit het GOD principe: Geven- Ontvangen-Delen. Zoals het lemniscaat.