Activeer je zelfhelende vermogen!

Ons lichaam is ontworpen om zelfhelend te zijn maar door oorzaken als stress, geblokkeerde emoties, een verkeerde houding of slechte voedingsgewoonten kan de  energiehuishouding uit balans raken.  Middels spiertesten maak ik onbalansen zichtbaar en maak ik correcties in het energiesysteem.

 

Ja, dit wil ik!

Jouw lichaam als gezondheidsdeskundige!

Touch for Health/Kinesiologie is een methode waarbij de wijsheid van het lichaam het uitgangspunt is. ‘Niet lekker in je vel zitten’ of gezondheidsklachten hebben oorzaken op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel niveau. Jouw lichaam weet als beste wat jij nodig hebt. Vaak is het echter zo dat het lastig is echt naar je lichaam te luisteren waardoor je de signalen van het lichaam niet meer tijdig oppakt.

Spanningen die je opbouwt in het leven zetten zich op deze manier vast in je lichaam. Dit leidt vroeg of laat tot on balansen, met allerlei mogelijke klachten tot gevolg.
Bij een Touch for Health behandeling komt jouw lichaam aan het woord en ben ik de tolk. Door middel van verschillende spiertesten kan ik ‘in gesprek’ met het lichaam onderzoeken waar on balansen voorkomen als gevolg van stress.

Stress in de breedste zin van het woord: van drukte op het werk tot specifieke angsten of pijnklachten en van niet ‘lekker in je vel zitten’ tot fysieke of emotionele traumatische gebeurtenissen.

De geest beïnvloedt het lichaam en andersom: zo leiden emotionele spanningen uiteindelijk tot lichamelijke klachten en lichamelijke klachten kunnen gevolgen hebben voor je emotionele stabiliteit.

Touch for Health zorgt voor balans in lichaam en geest.

♥ Heel jezelf, heel de mensen om je heen, heel de wereld! ♥

Doel Touch for Health behandeling

Het doel van een behandeling is het opsporen en corrigeren van on balansen in het energiesysteem waardoor het zelf genezend vermogen van het lichaam gestimuleerd wordt. Het verkregen inzicht in de klachten ondersteunt de genezing of verbetering in de situatie. Je neemt op deze manier je gezondheid in eigen hand. De energie kan weer vrij door het lichaam stromen en klachten of angsten verminderen.

Spiertesten

Touch for Health/kinesiologie werkt met verschillende spiertesten die gekoppeld zijn aan meridianen in het lichaam. Deze energiebanen zijn verbonden met de diverse organen. Bij een spiertest wordt een spier in een arm of been in een zodanige uitgangspositie gebracht dat een bepaalde spier wordt geïsoleerd. Vervolgens wordt er een lichte druk uitgeoefend om te kijken of de spier voldoende energie heeft om deze kracht op te vangen.
Wanneer de spier de druk niet kan weerstaan betekent het dat er een onbalans is.
Door spiertesten kan er:

  • Bepaald worden in welke meridiaan(en) verstoringen zijn opgetreden.
  • Uitgezocht worden welke de meest effectieve correctie is om de balans te herstellen.
  • Bekeken worden of gerichte oefeningen en mogelijke aanpassingen in de voeding en eventuele aanvullingen van mineralen of Bepaalde vitamines, kruiden of celzouten het lichaam verder in balans kunnen brengen.
  • Inzicht verkregen worden in het ontstaan van de klachten en de onderliggende stressfactoren.
Touch for Health geeft je vitale energie een duwtje in de goede richting, waarna je zelf verder aan je gezondheid of genezing kunt werken. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt aangesproken en gestimuleerd.

De stress die on balansen in ons energiesysteem kan veroorzaken werkt in op drie belangrijke lichaamsgebieden:

  1. Structuur (anatomie): organen, botten, gewrichten, spieren etc.
  2. Chemie (fysiologie): Voeding, medicijnen, allergieën, luchtvervuiling etc.
  3. Emotie (psychologie) : onze emoties en gevoelens

Een verstoring in het ene gebied werkt door op andere gebieden en beïnvloedt dus de persoon als geheel. Om ‘in balans te zijn’ moeten deze drie gebieden energetisch goed doorstromen. Dit wordt getest met behulp van spiertesten.

Ik ben zeer enthousiast over kinesiologie en combineer dit in mijn praktijk met orthomoleculaire geneeskunde, natuurvoeding, reiki en bach bloesem therapie.

Lees hier wat anderen ervan vinden:

Ik doe elke ochtend de oefeningetjes die je me hebt geleerd en dat scheelt enorm! Verder ervaar ik na de behandeling dat ik eerder kan stil staan bij wat ik voel qua emoties en gevoelens en daar eerder op inspelen, door er bewust van te zijn, kan ik er met een afstandje naar kijken zonder er helemaal in te zitten. Dus dat betekent minder leeggezogen, minder ontploffingen🤭, minder pieken en dalen. Dus heel fijn!!
Tarinthe

Ben jij er klaar voor om te gaan stralen?

Tarief voor een afspraak €75

Je goed voelen in je eigen lichaam dat wil iedereen.
Ik help jou zicht te krijgen op hoe je je gezondheid en welzijn kunt verbeteren zodat jou heldere licht weer volop gaat schijnen. Ik combineer orthomoleculaire therapie met kinesiologie.

Ben jij er klaar voor om te stralen?