Goddess traject

Voel je stralend, energiek en zelfverzekerd in 4 maanden!

Dit programma heeft elke vrouw nodig. Want het lijkt bijna de norm dat we ons vermoeid, neerslachtig en gestressed voelen. Maar geloof mij; Het kan echt anders! Ik heb het zelf mogen ervaren. We horen als vrouw te stralen, te bruisen van de energie. Als godinnen.

Ik wil een kennismakingsgesprek

Jij verdient een gezond en energiek lichaam & volop zelfvertrouwen zodat je alle uitdagingen van het leven aan kunt gaan!

Jij als vrouw bezit een sterke oerkracht in jou. De kracht om te creëeren, om kinderen op de wereld te zetten, om de wereld positief te veranderen en om onvoorwaardelijke liefde te geven.

Maar jou lichaam werkt helaas niet mee. Je hebt ontzettend veel dromen, wilt van alles doen en bijdragen. Maar je komt iedere dag uitgeblust thuis van je werk.  Je bent trouwens wel vaker vermoeid en overprikkeld met pijntjes overal.  Als je eindelijk thuis komt heb je eigenlijk zin om op de bank te ploffen met een kleedje maar je moet voor je gezin zorgen. En de energie om goed voor jezelf te zorgen en aan je eigen doelen en wensen te werken is er simpelweg al helemaal niet.

Je hebt dingen meegemaakt in het verleden waardoor je ook veel spanningen ervaart in het leven, en vaak ga je confrontaties of nieuwe spannende dingen uit de weg. Je verzint een hoop excuses om maar niet vooruit te hoeven. Of je lichaam werkt je tegen door pijntjes her en der. Je stelt dus uit, of gaat de uitdaging simpelweg niet aan.
Maar toch kom je iedere dag weer thuis en voel je dat er meer te halen is uit het leven. Je bent tevreden maar niet helemaal gelukkig, en dat voel je diep van binnen. Die kleine stem gaat steeds harder roepen, dat voel je ook.

Ik begrijp dit heel goed. Ook ik heb deze reis gemaakt. Ik was doodongelukkig met het werk wat ik deed, met mijn onzuivere huid en accepteerde dat ik chronische rug en nekklachten had.  Ik voelde wel diep van binnen dat iets moest veranderen. Alleen verzinde ik excuses na excuses om die angsten die zo diepgeworteld zaten niet aan te gaan. Ik accepteerde een matige gezondheid en een matig leven.

Maar hoe mooi kan het zijn als je iedere dag vrolijk kan opstaan en energie zou hebben gedurende de hele dag.  Dat je leven niet meer zo bepaald zouden worden door je klachten.
Dat je en tijd en energie hebt voor je gezin maar ook voor jezelf. Wanneer je de controle terug krijgt over je lichaam en je weer vertrouwen krijgt in jezelf en je lijf kunnen er werkelijk mooie dingen ontstaan. Die kracht zit in jou. Het IS mogelijk om je lichaam, je gedachtes en patronen te verbeteren. Zodat jij het leven kan leiden waar je recht op hebt. Dat je dit allemaal kan doen zonder een lichaam of energieniveau die jou tegenhoudt. Of doordat je jezelf simpelweg te zwak VOELT omdat je het zo lastig vind om je grenzen aan te geven. Het is tijd voor verandering!!

   

   Met al die energie kan jij genieten van het leven zonder een haperend lijf!

  De valkuil van ons vrouwen is dat we vooral zorgen voor de wereld om ons heen. En daarbij onszelf vergeten. Het huishouden vraagt veel aandacht van je, op je werk wil je het ook graag goed doen en ook wil jij er fysiek en emotioneel zijn voor je kinderen. Dit zorgt ervoor dat je eigenlijk geen rust kan nemen. Je staat altijd aan. Een yogalesje om te ontspannen zorgt juist voor extra stress omdat je andere dingen nu niet meer gedaan krijgt. En stilzitten lukt jou al helemaal niet. Er is altijd wel iets wat jou aandacht roept. Je hebt jezelf op de laatste plaats gezet, en dat al veels te lang. En dat is jou lijf gaan voelen. Wanneer ben jij de verbinding met jezelf verloren?  Welke patronen zijn voor jou nodig om te doorbreken zodat jij wel de kracht en energie hebt om jou leven te leven? Welke emotionele of fysieke stress wil jij doorbreken die jou weerhoudt? Het is tijd voor actie!

  Mijn missie is om jou te helpen herinneren wie je werkelijk bent: Een krachtige, stralende, zelfverzekerde godin. Vol energie, levenskracht en gezondheid. In verbinding met je lichaam, hart en ziel . Terug naar je ware natuur.

  Liefde kun je pas geven als je het eerst aan jezelf geeft. Vervolgens kun je het aan anderen geven.

  In de huidige maatschappij word het ons ontzettend lastig gemaakt om goed voor onszelf te zorgen.  We werken hard en veel, hebben een druk sociaal leven, sporten, kijken tot laat in de avond tv en zitten op social media. Het is iedere dag heel druk. En we zijn constant in beweging, lichamelijk en mentaal. En daarbij eten we ook eens niet altijd gezond. We gunnen onszelf te weinig tijd om gezonde en verantwoorde maaltijden klaar te maken. En fabrieksvoedsel zit boordevol suikers, e-nummers en andere ongewenste toevoegingen.

  Op den duur ontstaan er vage klachten. Die steeds terugkerende buikpijn of hoofdpijn en andere niet wenselijke pijntjes en klachten. Klachten waarvan je misschien denkt dat hoort erbij, of dat heb ik nou eenmaal altijd al. Maar die klachten zijn allemaal tekens die je lichaam jou geeft om aan te geven dat er iets aan de hand is. Dat het tijd is voor veranderen.

  Ik herken dit allemaal.  Ik nam nooit de tijd voor mezelf, ik leed onder perfectionisme ontstaan door negatieve ervaringen uit mijn jeugd. Ik leed aan angsten en gebrek aan zelfvertrouwen en daardoor liet ik mijn ware zelf nooit aan iemand zien. Bang voor weer die afwijzing.  Doordat ik juist door de pijn heen ben gaan bewegen en aan mijn innerlijke conflicten en trauma’s ben gaan werken ben ik gaan helen. Ik heb de rust weer in mezelf gevonden. Ik voel me krachtiger dan ooit, durf voor mezelf op te komen en nee te zeggen waar nodig. Mijn lichaam voelt soepel, pijnvrij en energiek. En ik ervaar nagenoeg geen stress meer.

  En dat gun ik jou ook! Je lichaam is namelijk jou investering in een lang, gezond en gelukkig leven. Het is het meest kostbare bezit wat je hebt, naast je ziel. Als het goed met jou gaat, gaat het goed met de wereld om je heen. De energie die je uitzendt is de energie die je aantrekt. Je kan met dat krachtige, gezonde en energieke lichaam de wereld creëeren waar jij zo over droomt!

   

  Transformatie van klachten in heling
  Jou klachten zijn een boodschap, ik leer jou luisteren

  Dit kun je van mij verwachten:

  Ik geloof in de kracht van een traject. Waar ik jou leer kennen en zo kan afstemmen op wat jij nodig hebt om te helen. Helen en veranderingen doorzetten kost tijd en aandacht. We gaan het onbewuste naar het bewuste brengen en dit veranderen en helen. We gaan veranderingen doorvoeren en integreren. Daar zijn meerdere sessies voor nodig. Om laagje voor laagje tot de kern te komen. De zielsoorzaak van jou gezondheidsklachten. Met een goede intake sessie waarop we je hele geschiedenis aan ervaringen doornemen. Je rugzak van het leven.

  Je krijgt van mij:

  • intake gesprek: we starten het traject met een 1-op-1 intake sessie waar we samen naar jou doelen gaan kijken, zodat we hier vol voor kunnen gaan.  We nemen ook hier je klachten, gezondheid en geschiedenis door zodat we gericht kunnen gaan werken.
  • 4x (online) healing sessies: Tijdens deze sessies werken we aan jou doelen. je krijgt adviezen, uitleg, gezondheidstips, voedingsadvies en we doen ook energetisch werk.
  • 1x eindgesprek: waar we bouwen aan het behouden van je kracht en energie in de toekomst! En je weet hoe je dit zelf kunt doen.
  • Eet inspiratie: Recepten, een compleet maandmenu, een voorbeeldlijst van gezonde producten, keukenkastvoorraad voorbeelden.
  • Hand-outs met informatie waar je altijd op terug kan kijken.
  • Een concreet op jou afgestemd actieplan die je kan integreren in jou leven.
  • BONUS: Toegang tot al mijn e-books met recepten.
  • BONUS: Persoonlijke reading met behulp van orakelkaarten. Omdat het gewoon zo leuk is om deze te ontvangen!
  • APPLAUS: En aandacht, iemand die toegeweid is en jou oprecht wil helpen helen.

  Ben je in de gelegenheid naar mij toe te komen dan combineer ik orthomeculaire therapie met kinesiologie in de behandelsessie. Online werk ik met de biotensor om energetisch te testen. Met al mijn cursussen, opleidingen, zelfstudies en boeken heb ik ontzettend veel kennis. Dit heb ik allemaal voor jou verzameld in de vorm van informatie boekjes (digitaal).

  DIT WIL IK!! 

   Binnen 4 maanden straal jij van gezondheid, zelfvertrouwen & energie. Dat gun ik jou!

   In het Goddess traject ga je ontdekken:

  Welke voeding en eventuele suppletie jou lichaam nodig heeft om in balans te komen

  Weet jij wat je moet doen om meer energie te krijgen

  Ga jij maaltijden voor jezelf samenstellen die je zelfhelende vermogen stimuleren

  Ga jij rust in je lichaam krijgen door inzicht en bewustwording en het transformeren van blokkades, negatieve overtuigingen etc

  Hoe je positief en in je eigen energie kunt blijven

  Hoe je met energetische oefeningen je lichaam dagelijks een oppepper kan geven!

  Leer je hoe het komt dat je klachten zijn ontstaan en wat je eraan kan doen om ze voor altijd vaarwel te zeggen!

  Heb je handvaten hoe je wel voor veranderingen kunt zorgen

  Ben je in staat ‘nee’ te zeggen, je grenzen aan te geven en luister je beter naar je eigen lichaam

  Leer ik jou bewuste keuzes te maken in lijn met jouw hart, ziel en lichaam

  Geloof jij in je kracht en dat jij de beste versie van jezelf bent!

  Hoe jij gebruik kunt maken van je zelfhelend vermogen.

  Wat brengt dit Goddess traject jou:

  Voeding waar je lichaam blij en energiek van word!

  Jij leert hoe je met voeding je lichaam weer in balans kan brengen. Waar het energie van krijgt en waarmee je je lichaam weer kracht geeft, zodat alle processen in je lijf weer optimaal hun werk kunnen doen. En je leert hoe je dit thuis allemaal kan integreren. Je krijgt recepten, voorbeelden van menu’s en ook handige boodschappenlijsten en voorraadkast lijst. Zodat het jou tijd scheelt en je meteen aan de slag kunt.

  Jij bent uniek en verdiend maatwerk!

  Jij bent uniek en verdient maatwerk. Middels spiertesten of de biotensor ga ik in gesprek met jou onderbewustzijn. Hiermee kan ik eenvoudig uittesten wat voor jou goed werkt en wat niet. Wat er anders zou kunnen. En vooral waar jou lichaam om vraagt. Je krijgt tools aangereikt die kan gebruiken voor de rest van je leven. Je leert jezelf nog beter kennen.

  Energetische heling van belemmerende patronen en onrust

  We zijn geneigd om op de automatische piloot dingen te doen, zonder dat je er bewust van bent. Zonder erbij stil te staan. Of omdat de maatschappij het van ons verlangt. Of omdat je dat nou eenmaal zo hebt geleerd. Middels spiertesten of de biotensor ga ik in gesprek met jou onderbewustzijn. En leren we ontdekken welke onrust, beperkende patronen en blokkades je bij je draagt. Deze energie zet zich vast in je cellen. Vaak doen we iets al zo lang dat we er van overtuigd zijn dat het bij ons hoort.  Deze onrust, patronen en blokkades gaan we resetten. En zo wordt jij bevrijd van alle ballast die je bij je draagt.

  Tot de kern komen van jou klachten, zodat deze nooit meer terugkomen!

  Jou lichaam maakt geen fouten, het laat simpelweg zien wat er geheeld mag worden. Een klacht is een signaal van een of meerdere onverwerkte gebeurtenissen of conflicten. Alles wat je denkt, doet en meemaakt is energie. Wanneer je deze conflicten of verstoringen heelt stroomt de energie weer volop door jou lichaam waardoor klachten verdwijnen.

  ‘Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg’

  Nog 1x op een rij, je ontvangt:

  4 maanden begeleiding

  Uitgebreid en diepgaand intakegesprek

  4 healingsessies

  Eindgesprek zodat jij weet hoe je in de toekomst verder kan met je gezondheid

  Adviezen energetisch uitgetest op wat jou lichaam nodig heeft, met de biotensor of kinesiologie

  Voedingsadvies op jou afstemd.

  De reden van jou klachten achterhaald zodat je die stress kan loslaten en kunt helen

  Op jou afgestemd voeding, suppletie en leefstijladvies

  Praktische selfcare tips en tools voor het leven

  Energetische oefeningen die jou lichaam dagelijks een oppepper geven

  Bewustwording van innerlijke conflicten & beperkende overtuigingen die jou niet meer dienen

  Gezond orthomoleculair weekmenu & boodschappen advies lijst.

  Toegang tot al mijn e-books met recepten: Gezonde recepten om meteen mee aan de slag te gaan!

  Bewustwording en inzicht in natuurlijke ritmes en hoe je daar als mens mee om kan gaan

  Heel veel liefde, persoonlijke aandacht en toeweiding van mij ♥

  Is het Goddess traject iets voor mij?

  Beantwoord de volgende vragen:

  Beantwoord de volgende vragen:

  Wil je de verantwoordelijkheid voor jouw gezondheid in eigen handen nemen?
  Uit je vertrouwde comfort zone komen en iets nieuws gaat ondernemen?
  Wil je meer energie hebben en stralend door het leven gaan?
  Volledig in je kracht gaan staan?
  Goed in je vel zitten, vol zelfvertrouwen en een gezond en sterk lichaam?
  Kun je wel wat motivatie gebruiken?

  Indien je meer dan 2 vragen met JA beantwoord hebt én je bereidt bent om er voor te gaan, dan is dit online coachings traject bedoeld voor jou!

  Heb je nog vragen of toch nog twijfels of wil je even kennismaken voordat je in dit traject stapt mail me dan via het contactformulier. Dan neem ik contact met jou op.

  Ben jij er klaar voor om te shinen?

  Investering in jou gezondheid

  €777,-

  Of betaal in 2x €390

  Kortom, dit programma heeft elke vrouw nodig. Want het lijkt bijna de norm dat we ons vermoeid, neerslachtig en gestressed voelen. Maar geloof mij; Het kan echt anders! Ik heb het zelf mogen ervaren. We horen als vrouw te stralen, te bruisen van de energie en ons godinnen te voelen! In verbinding met ons hart, lichaam en ziel ♥

  Ben jij klaar voor jou transformatie tot een stralende, energieke vrouw?