Losse afspraak

Samen gaan we ontdekken wat de daadwerkelijke oorzaak van jouw klacht is. 

Jouw leven is jou medicijn.

 

Ja, ik wil graag een kennismakingsgesprek

Losse afspraak maken

Wanneer je je niet aan een traject wilt binden is het ook mogelijk om bij mij een losse afspraken te plannen. Dit kan zowel fysiek in mijn kantoor of online via bijvoorbeeld Zoom/Teams. Tijdens de afspraak gaan we samen kijken wat de daadwerkelijke oorzaak van je klachten is. Welke klachten er zijn. Jij kent je lichaam en gedragingen het beste. Samen kunnen we dan kijken wat jou lichaam je wilt vertellen en wat het nodig heeft om het zelfherstellende vermogen weer in balans te brengen. En de verbinding met je lichaam weer te herstellen. Ons lichaam geeft signalen maar we zijn afgeleerd om ernaar te luisteren.  We doen dit door blokkades op te heffen: fysiek, emotioneel, mentaal of energetisch die het zelfhelende vermogen van ons lichaam ondermijnen.  Door veranderingen aan te brengen die dit krachtige vermogen van het lichaam om zelf te helen ondermijnen.  Jou leven is jou medicijn. En voor ieder persoon is het medicijn anders. Samen brengen we deze in kaart, zowel qua voeding, gedragingen en stress belasting.

Tijdens het gesprek kun je ook met me delen wat je al hebt geprobeerd om van je klachten af te komen. Ik bied losse afspraken aan maar ook een pakket vorm via mijn traject. Transformatie heeft tijd en ruimte nodig. We hebben veel te ontdekken, leren, af te leren en in ons leven te integreren en dat vraagt tijd. Want transformeren gaat stapsgewijs. Daarom raad ik minstens 3 afspraken aan. Maar vaak ook 5 afspraken. Dit bespreken we tijdens onze afspraak wat er nodig is. Als je grondig te werk wilt gaan adviseer ik je om te kiezen voor mijn traject waarin je zoveel meer krijgt.

♥ Gezondheid is het mooiste wat je jezelf kunt geven ♥

Terug naar de natuur als medicijn

Wanneer je gezondheidsklachten ervaart is het een teken van je lichaam dat er iets niet goed gaat. Er is een onbalans. De makkelijkste manier om deze onbalans te herstellen is door natuurlijker te gaan eten en leven. In onze westerse samenleving is het soms een uitdaging om gezond te eten. De natuur is altijd het antwoord. Soms is het nodig om het lichaam een zetje extra te geven in de vorm van suppletie of kruiden. Tijdens onze afspraak kijk ik wat jou lichaam nodig heeft om terug in balans te komen. Ook help ik jou je bewust te worden van wat gezonde natuurlijke voeding met je doet  zodat jij je ook fit en vitaal gaat voelen. Ik deel met jou heel veel nuttige informatie, recepten, tips en trucs en geef je handvaten om aan de slag te gaan.

Ben jij er klaar voor om te gaan stralen?

Afspraaktarief €75

Je goed voelen in je eigen lichaam dat wil iedereen.
Ik help jou zicht te krijgen op hoe je je gezondheid en welzijn kunt verbeteren zodat jou leven je medicijn word. En van gezondheidsklachten afkomt. Samen kijken we waar jou lichaam om vraagt. Welke suppletie er eventueel nodig is die ik voor jou persoonlijk kan uittesten middels spiertesten of de biotensor op afstand.

Ben jij er klaar voor om te stralen?