Voedingsadvies: Voeding is een medicijn!

Via eten kun je jezelf genezen, maar ook jezelf in een hogere frequentie brengen. Het voedsel wat we dagelijks eten geeft ons energie of kost ons energie. En voeding is een uitstekende manier om je weer met je lichaam te verbinden.  Tijdens het consult geef ik jou inzicht over gezonde voeding die jou energie geeft zodat je straalt!

 

Ja, ik wil graag een kennismakingsgesprek

Voedingsadvies: gezonde voeding is de basis!

Gezonde voeding is de basis voor een sterk en gezond lichaam. Eet gezond dan krijgt je lichaam alle voedingstoffen die het nodig heeft.  Voeding die je energie geeft is belangrijk voor je darmen, maar ook je brein.  En sommige voedingsmiddelen veroorzaken juist gezondheidsklachten.

Wanneer je bij mij op consult komt ga ik eerst in een uitgebreide intake kijken wat er allemaal speelt in je lichaam. Welke klachten zijn er. Wat is het huidige voedingspatroon. En middels kinesiologie spiertesten test ik ook welke meridianen en organen een onbalans hebben. Aan de hand van de uitkomst geef ik jou adviezen omtrent voeding en suppletie waarmee je aan de slag kunt om je lichaam te genezen.  Je krijgt van mij een e-book toegestuurd met lekkere recepten waarin ik ook een lijst met voedingsmiddelen met je deel die je wel kunt eten.  Ik maak het je makkelijk en maak je wegwijs in de gezonde voeding wereld. Dat scheelt een hoop tijd. Het enige wat je hoeft te doen is zelf nog aan de slag te gaan.

Ben jij er klaar voor?

♥ Gezondheid is het mooiste wat je jezelf kunt geven ♥

Voedingsadvies: gezonde voeding geneest!

Wanneer je gezondheidsklachten ervaart is het een teken van je lichaam dat er iets niet goed gaat. Er is een onbalans. De makkelijkste manier om deze onbalans te herstellen is door het voedingspatroon te veranderen. Een auto heeft ook benzine en olie nodig om te kunnen rijden. Ons lichaam heeft ook voedsel nodig om goed te kunnen functioneren. In onze westerse samenleving is het soms een uitdaging om gezond te eten. Gezonde voeding is de basis van ons leven. En soms is het nodig om het lichaam een zetje extra te geven in de vorm van suppletie of kruiden. Tijdens het consult kijk ik wat jou lichaam nodig heeft om terug in balans te komen. Ook help ik jou je bewust te worden van wat gezonde vitale voeding met je doet  zodat jij je ook fit en vitaal gaat voelen. Ik deel met jou recepten, tips en trucs en geef je handvaten om aan de slag te gaan.

Ben jij er klaar voor om te gaan stralen?

Consult €75

Je goed voelen in je eigen lichaam dat wil iedereen.
Ik help jou zicht te krijgen op hoe je je gezondheid en welzijn kunt verbeteren zodat jou heldere licht weer volop gaat schijnen. Samen kijken we hoe we je voedingspatroon kunnen verbeteren, welke suppletie er eventueel nodig is als ondersteuning en middels spiertesten kijk ik welke onbalansen in nog kan corrigeren.

Ben jij er klaar voor om te stralen?