Losse afspraak maken

Wanneer je je niet aan een traject wilt binden is het ook mogelijk om bij mij een losse afspraken te plannen. Dit kan zowel fysiek in mijn kantoor of online via bijvoorbeeld Zoom/Teams. Tijdens de afspraak gaan we samen kijken wat de daadwerkelijke oorzaak van je klachten is. Welke klachten er zijn. Jij kent je lichaam en gedragingen het beste. Samen kunnen we dan kijken wat jou lichaam je wilt vertellen en wat het nodig heeft om het zelfherstellende vermogen weer in balans te brengen.

Zodat jij ook weer het vertrouwen terug krijgt in jezelf en je lichaam! 
Ons lichaam is zelfhelend en geeft signalen wanneer er dingen spelen maar we zijn afgeleerd om ernaar te luisteren.  Ik werk in mijn praktijk met kinesiologie, en op afstand met de biotensor. Ik kijk samen met jou naar alle stressoren die jou zelfhelende vermogen belemmeren.  En met bijbehorende technieken kan ik blokkades opheffen: fysiek, emotioneel, mentaal of energetisch die het zelfhelende vermogen van ons lichaam ondermijnen.  Samen met jou werk ik aan positieve veranderingen die het krachtige vermogen van het lichaam om zelf te helen ondermijnen.  Jou leven is jou medicijn. En voor ieder persoon is het medicijn anders. Samen brengen we deze in kaart, zowel qua voeding, gedragingen en stress belasting. 

Tijdens het gesprek kun je ook met me delen wat je al hebt geprobeerd om van je klachten af te komen. Ik bied losse afspraken aan maar ook een pakket vorm via mijn traject. Transformatie heeft tijd en ruimte nodig. We hebben veel te ontdekken, leren, af te leren en in ons leven te integreren en dat vraagt tijd. Want transformeren gaat stapsgewijs. Daarom raad ik minstens 3 afspraken aan. Maar vaak ook 5 afspraken. Dit bespreken we tijdens onze afspraak wat er nodig is. Als je grondig te werk wilt gaan adviseer ik je om te kiezen voor mijn traject waarin je zoveel meer krijgt zoals recepten, inspiratie en wekelijks contact voor vragen tussendoor. Handouts met nuttige informatie om later nog eens terug te lezen.

♥ Gezondheid is het mooiste wat je jezelf kunt geven ♥

Gezondheidsklachten als boodschap voor verandering

Wanneer je gezondheidsklachten ervaart is het een teken van je lichaam dat er iets niet goed gaat. Er is een onbalans. De makkelijkste manier om deze onbalans te herstellen is door natuurlijker te gaan eten en leven en stress te beperken. In onze westerse samenleving is dit vaak een uitdaging. En we hebben vaak veel onverwerkte dingen uit onze jeugd die we bij ons dragen, en die in klachten resulteren. Ik help jou bewust te worden van de knelpunten van jou lichaam. Door te kijken naar bijvoorbeeld het voedingspatroon, stress reductie. En het transformeren van emotionele stress naar heling. Tijdens onze afspraak kijk ik wat jou lichaam nodig heeft om terug in balans te komen. Dit kan ik ook uittesten met de kinesiologie methode waar ik mee werk in mijn praktijk, en online met de biotensor. Ook help ik jou je bewust te worden van wat gezonde natuurlijke voeding met je doet  zodat jij je ook fit en vitaal gaat voelen. Ik deel met jou heel veel nuttige informatie, recepten, tips en trucs en geef je handvaten om aan de slag te gaan.

Ben jij er klaar voor om te gaan stralen?

Tarief €80

Je goed voelen in je eigen lichaam dat wil iedereen.
Ik help jou zicht te krijgen op hoe je je gezondheid en welzijn kunt verbeteren zodat je kan gaan stralen. vol energie en zelfvertrouwen. Zonder een haperend lijf en vage klachten.  Samen kijken we waar jou lichaam om vraagt. En leer jij hoe je jezelf kunt helen.

Ben jij er klaar voor om te gaan stralen?