Healing met de Ankh

De Ankh is een instrument voor zelfheling en zelfbekrachting uit de tijd
van Atlantis en Lemurië.Het opent het hart en geeft een verbinding met de
frequentie van Pure Liefde. Ik geef in mijn praktijkruimte healingsessies met de Ankh.

Ja, ik boek een Ankh healing sessie

Ankh healing sessie

Afgelopen jaar heb ik het geluk gehad dat ik mocht kennismaken met de kristallijne Ankh.  En ik ben zo enthousiast geraakt door de werking van de Ankh dat ik een workshop heb gedaan om te leren werken met de Ankh. Om er healings mee te leren geven.

Maar wat is nou een kristallijne Ankh. Het is een instrument die het meest bekend is uit het oude egypte maar eigenlijk nog veel verder terug uit de tijd is. In de tijd van Atlantis en Lemurie bestond de Ankh al maar was hij tweebenig (de egyptische Ankh is éénbenig en van koper) en van kristallen gemaakt. 
De Ankh is een energetisch instrument voor zelfheling en zelfbekrachtiging. Het werkt aardend en brengt energie in balans. Het opent het hart en geeft een verbinding met de frequentie van goddelijke Liefde. De Ankh brengt de  nieuwe mannelijke energie en de nieuwe vrouwelijke energie in balans. Hij schoont op celniveau op en helpt bij het verwerken van trauma’s en oud zeer. Het zet lage frequenties om naar hoge frequenties.  Het helpt jou weer te herinneren wie jij werkelijk bent, een krachtig multidimensionaal wezen. Een godin!

Ik heb tijdens de cursus de sterke werking van de Ankh mogen ervaren! Ik heb een oerkreet losgelaten en ben in tranen uitgebarsten. Ik wist niet precies waarom maar ik voelde dat ik iets wat heel erg diep weggestopt zat heb mogen helen. Dat is wat de Ankh met je kan doen. De uitwerking is voor iedereen anders. En ik gun jou ook de ervaring en heling met de Ankh.

De Ankh helpt jou om weer in je eigen autoriteit te gaan staan en het heft in eigen hand te nemen.

Uitwisseling voor Ankh healing sessie

De werking van de Ankh is oneindig, de Ankh werkt met mij en geeft aan wat op dat moment belangrijk is om te helen en prioriteit heeft. De beleving van de healing met de Ankh is dus een hele persoonlijke en unieke ervaring. 

De kristallen Ankh werkt aardend en verbindt met de eigen innerlijke kracht.
Dit is een liefdevolle kracht die helpt om weer in de eigen autoriteit te gaan staan en het heft in eigen hand te nemen

Ik gebruik drie soorten Ankhen: 
Een bergkristal Ankh die op celniveau heelt en opschoont. 
Een amethist Ankh die de mannelijke energie in balans brengt, en een rozenkwarts Ankh die de vrouwelijk energie in balans brengt. Ik voel aan welke Ankh nodig is en op welke plaats op het lichaam. 

De sessie duurt ongeveer 30-45 minuten.

 

Ankh healing sessie – 45 euro

Locatie Ankh healing sessie

Je bent welkom in mijn praktijkruimte in Amstelhoek, waar mijn sessies plaatsvinden.  Amstelhoek is een klein rustig dorpje aan de Amstel tussen Aalsmeer en Amstelveen in ongeveer. Er is voldoende parkeerplaats op mijn oprit.
En ik heb uitzicht op de prachtige rivier de Amstel wat al voor zoveel rust geeft vind ik persoonlijk.

Ik ontvang je met veel liefde en persoonlijke aandacht met de intentie dat je rust en zelfheling ervaart.  Wees Welkom!

Wat anderen van de sessie vonden:

Ik had altijd last van mijn heupen en dat is na 1 sessie al een heel stuk minder geworden. Het grappige was dat ik binnenkwam met last van mijn keel en ik naar huis ging zonder keelpijn. Ik vond dat erg bijzonder. Bedankt voor deze bijzondere sessie.

Marike