Wil jij meer innerlijke rust en jou natuurlijke heling stimuleren?

Met behulp van reiki geef ik nieuwe energie door via de handen, waardoor het zelfhelend vermogen word geactiveerd en blokkades opgeheven.

 

Ja, ik boek een Reiki sessie

Reiki, universele levensenergie die zorgt voor heling!

Reiki is het Japanse woord voor universele levensenergie. Deze universele levensenergie is niet zichtbaar, maar wel voelbaar en van nature in alles en iedereen aanwezig. Ons welzijn en zelfhelend vermogen wordt bevorderd als je ervoor zorgt dat de stroom van levensenergie vrij door je lichaam heen stroomt. Reiki behoort tot de energetische geneeswijzen. We zijn meer dan alleen een lichaam en reiki werkt door op het mentale, fysieke, emotionele, energetische en spirituele niveau.

In de loop van je leven kunnen er om allerlei redenen blokkades in deze energiestroom ontstaan door bijvoorbeeld negatieve gedachten, stress en ziekte. Deze blokkades gaan op den duur gezondheidsklachten veroorzaken bijvoorbeeld vermoeidheid, slapeloosheid, spierpijn, hoofdpijn, huidklachten etc.

Tijdens een reikibehandeling wordt er nieuwe energie doorgegeven via de handen door handoplegging van de behandelaar. Hierdoor wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam geactiveerd en worden blokkades opgeheven.

Reiki kan jou helpen om weer meer in balans te komen, door de verbinding tussen lichaam en geest te herstellen en werkt hierdoor heel ontspannend.

Reiki brengt de energie van de chakra ’s en het energieveld rondom het lichaam in balans en verminderd fysieke en emotionele klachten.

Tarieven reiki behandeling

Reiki energie is een voedende energie die zorgt voor groei en genezing van alles wat leeft en werkt zowel op het lichaam als op de geest. Je bent welkom in mijn praktijk in Amstelhoek voor een reiki behandeling.

Voordat een sessie begint volgt een kort gesprek over je wensen en wat de behandeling inhoudt. Daarna word je gevraagd om te gaan liggen op de behandeltafel. De heling werkt door kleding heen middels handoplegging en doordat ik werk in je aura begint de energie beter te stromen. Intuitief word ik geleid naar plekken in het lichaam die om genezing vragen. Een sessie duurt ongeveer een uur.

Drink altijd veel water na je behandeling zodat je lichaam afvalstoffen die zijn vrijgekomen tijdens de healing kan afvoeren.

Ik zorg voor een fijne ontspannen omgeving met rustgevende muziek en essentiële oliën in de diffuser om de behandeling aangenaam te maken.

Reiki behandeling prijzen:

Losse Reiki behandeling – 45 euro

Locatie Reiki behandeling

Je bent welkom in mijn praktijkruimte in Amstelhoek, waar mijn behandelingen plaatsvinden.  Amstelhoek is een klein rustig dorpje aan de Amstel tussen Aalsmeer en Amstelveen in ongeveer. Er is voldoende parkeerplaats op mijn oprit.
En ik heb uitzicht op de prachtige rivier de Amstel wat al voor zoveel rust geeft vind ik persoonlijk.

Ik ontvang je met veel liefde en persoonlijke aandacht met de intentie dat je rust en zelfheling ervaart.  Wees Welkom!

Wat anderen van de sessie vonden:

Ik ervaar zoveel meer rust in mijn lichaam al na de eerste sessie en kon die nacht veel beter slapen dan normaal. Ik merkte na de tweede behandeling ook dat mijn hart zich ging openen toen je je handen daar had. Heel erg fijn ook met de salie om mijn aura te reinigen. Ik merk dat dat me ook heel goed heeft gedaan. En jou locatie aan het water is ook zo rustgevend en fijn. Dankjewel.

Krista