Rite van de baarmoeder

De vrouwelijke energie van yin is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Wij dragen bewust of onbewust zoveel pijn en verdriet van onze vrouwenlijn met ons mee, van onze vorige levens of collectief.  Of we zijn in dit leven zo onderdrukt of ongezien en ongehoord dat we daardoor onze vrouwelijke kracht zijn verloren. Of eigenlijk vergeten.

Het is de tijd dat we onze yin kracht weer activeren. Dat we ons weer gaan herinneren de krachtige wezens die we zijn. Dragers van yin, licht en liefde. Maar ook wijsheid en oerkracht. 

Ik heb de rite van de baarmoeder mogen ontvangen van Karen Scheffers. En deze bekrachtiging mag ik nu doorgeven. Zodat ook jij opnieuw geboren kan worden tot de krachtige, stralende godin die jij bent. Vol zelfvertrouwen, energie en kracht. 
Het is een krachtig helend ritueel die jou schoonheid, kracht en waardigheid weer heractiveert.

De rite van de baarmoeder:

Er bestaat een lijn van vrouwen die zichzelf hebben bevrijd van lijden. Deze vrouwenlijn wil ons aan het volgende herinneren: “De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren. De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.”

De vrouwenspirit van de jungle herinnert ons aan deze eenvoudige en essentiële waarheid: “De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren. De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.”

Deze vrouwenlijn heeft ons via de wijsheid van de jungle het geschenk gegeven van de 13th Rite van de Munay-Ki: de Rite van de Baarmoeder.  Water speelt een belangrijke rol in deze ceremonie. Wij mensen bestaan voor 80 % uit water. De aarde bestaat voor een groot deel uit water. De baarmoeder waar we uit geboren worden bestaat uit water. 

Als je zelf de Rite hebt ontvangen mag je deze ook weer doorgeven.

De dagen gaan door vanaf 4 deelnemers en bestaan uit een maximum aantal deelnemers van 8 vrouwen.

Tijd: 13u-17u, op zaterdagen.

Lokatie: Aalsmeer

Rite van de baarmoeder

Heb jij interesse om een rite van de baarmoeder ceremonie bij te wonen?
Deze worden georganiseerd op zaterdagmiddagen, om de 6-8 weken.
Neem contact met mij op voor de data opties.
locatie: aalsmeer

Prijs: €55