Grootmoeders bijeenkomsten

Wij vrouwen zijn de dragers van Yin energie. Wij zijn dragers van het leven, van liefde en verzorging. Onze wereld word al eeuwen gedomineerd door mannelijke destructieve yang energie die uit balans is. Dat zorgt ervoor dat we allemaal uit balans zijn, mannen, vrouwen en ook de natuur. Er is zoveel hebzucht, haat, oorlog en ellende die deze wereld nog dient te transformeren tot licht. De tijd is gekomen dat wij vrouwen weer in ons kracht gaan staan en yin energie dragen en uitstralen naar de wereld. Zo kunnen wij de wereld iedere dag een stukje helen.

Ik ben geinspireerd geraakt door de boeken van Sharon McErlane over de grootmoeders. Zij is via channeling in contact gekomen met de Divine Spirits van de Grootmoeders, zoals deze zichzelf noemen. De oermoeders van de aarde. De Grootmoeders helpen bij het herstellen van de Yin energie op Aarde via ons vrouwen. Daar de mannelijke Yang energie bij zowel mannen als vrouwen uit balans is geraakt, zal alleen een terughalen van de vrouwelijke yin energie uitkomst kunnen brengen aan de heftige tijden op onze planeet Aarde.

Over de gehele wereld zijn inmiddels “Grootmoeder-Groepen” gevormd om deze eigenlijk oude energie opnieuw vorm te geven. Elke maand wordt er op locatie (aalsmeer) op zondagmiddag door mij een dergelijke groepsbijeenkomst gehouden. Op deze Grootmoeder-bijeenkomsten zijn overigens ook mannen welkom. Belangrijk is of men bovenstaande ontwikkelingen herkent en bereid is in een groep daarover met elkaar te praten.

Centraal bij de bijeenkomsten staat de gezamenlijke bespreking van een hoofdstuk uit één van de Grootmoeder-boeken. Ook het verspreiden van het “Net of Light” als healingwerk voor Moeder Aarde wordt iedere geplande zondag uitgevoerd door middel van meditatie. En ook doen we gezamenlijk iedere week met elkaar delen wat er speelt in ons leven. We kunnen drummen, mantra’s zingen, eigenlijk alles wat zich aandient en waar behoefte naar is.

Titels van de boeken:
De Grootmoeders spreken
Een oproep van de Grootmoeders
In verbinding met de Grootmoeders
De terugkeer van de moeder.

zie ook netoflight.nl of degrootmoedersspreken.nl

Lees één van deze boeken en kijk of de wijsheden van de Grootmoeders jou aanspreken. Voel je vervolgens vrij om contact met mij op te nemen en om je bij onze groep te voegen. Het is voor iedereen en voor iedere leeftijd.

De ochtenden zijn non-profit, echter een kleine donatie is welkom, daaruit worden de kosten van de organisatie in Nederland en Amerika gefinancierd.

Grootmoeders bijeenkomsten

Elke maand wordt er op locatie (aalsmeer) op zondagmiddag door mij een grootmoeders groepsbijeenkomst gehouden. Belangrijk is of men bovenstaande ontwikkelingen herkent en bereid is in een groep daarover met elkaar te praten.

 

Voel je  vrij om contact met mij op te nemen en om je bij onze groep te voegen. Zet dan even in het contactformulier dat je contact wil opnemen voor de grootmoeders bijeenkomsten.